DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA
Private companiesBusiness Services • DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

Contactgegevens DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

Regio (region): Nazareth (Eke), België

Adres (address): Begoniastraat 18,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 85 85 09 385 85 85

Fax (fax): 09 385 48 19 09 385 48 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA
Products information DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07242156982
Ondernemingsnummer: 7329772949
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA
Addition kinds of activities for DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Laat een reactie achter voor DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. Leave a respond for DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA. DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA
Location of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: CRV SA | DK Music Productions SPRL | Etterbeek Motors SA | SATA-ACCINAUTO | Passl, Andreas

Other related companies as DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA: CRV SA | DK Music Productions SPRL | Etterbeek Motors SA | SATA-ACCINAUTO | Passl, Andreas

DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Nazareth (Eke), België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07242156982. Het bedrijf DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA bevindt zich op het adres: Begoniastraat 18,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, openstaande posities, locatie van DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is a company, that was registered 1993 in Nazareth (Eke) region, Belgium. Full name of company is DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, company assigned to the tax number BE07242156982. The company DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is located at the address: Begoniastraat 18,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA were not found.
The main activity of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, open positions, location of DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, Nazareth (Eke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, Nazareth (Eke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA, employees, financial statistics.