SATA-ACCINAUTO

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SATA-ACCINAUTO
Private companiesBusiness Services • SATA-ACCINAUTO

Contactgegevens SATA-ACCINAUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SATA-ACCINAUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SATA-ACCINAUTO

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Koolmijnenkaai 76,1080, België

Telefoon (phone): 02 413 09 80 02 413 09 80

Fax (fax): 02 411 22 30 02 411 22 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SATA-ACCINAUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SATA-ACCINAUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SATA-ACCINAUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SATA-ACCINAUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SATA-ACCINAUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SATA-ACCINAUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SATA-ACCINAUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SATA-ACCINAUTO
Products information SATA-ACCINAUTO

BTW identificatienummer (tax): BE09995605468
Ondernemingsnummer: 8889007568
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SATA-ACCINAUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SATA-ACCINAUTO
(Get full report from official database of BE for SATA-ACCINAUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SATA-ACCINAUTO
Addition kinds of activities for SATA-ACCINAUTO

329200. Asbestproducten | Asbestos products
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
28740100. fosfaten | Phosphates
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
51129901. Lege boeken | Blank books

Werken bij SATA-ACCINAUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SATA-ACCINAUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SATA-ACCINAUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SATA-ACCINAUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SATA-ACCINAUTO in sociale netwerken
Look for responds of SATA-ACCINAUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SATA-ACCINAUTO. Laat een reactie achter voor SATA-ACCINAUTO. SATA-ACCINAUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SATA-ACCINAUTO. Leave a respond for SATA-ACCINAUTO. SATA-ACCINAUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SATA-ACCINAUTO op de google maps. Adres en contacten SATA-ACCINAUTO
Location of SATA-ACCINAUTO on the google maps. Address and contacts of SATA-ACCINAUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come SATA-ACCINAUTO SATA-ACCINAUTO: DE BOECK - LELOUP | ALKADER BVBA | BBL Travel American Express NV | Ferrara et Fils S.P.R.L. | MTS N.V.

Other related companies as SATA-ACCINAUTO: DE BOECK - LELOUP | ALKADER BVBA | BBL Travel American Express NV | Ferrara et Fils S.P.R.L. | MTS N.V.

SATA-ACCINAUTO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is SATA-ACCINAUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09995605468. Het bedrijf SATA-ACCINAUTO bevindt zich op het adres: Koolmijnenkaai 76,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SATA-ACCINAUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SATA-ACCINAUTO is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SATA-ACCINAUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SATA-ACCINAUTO, openstaande posities, locatie van SATA-ACCINAUTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SATA-ACCINAUTO is a company, that was registered 2005 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is SATA-ACCINAUTO, company assigned to the tax number BE09995605468. The company SATA-ACCINAUTO is located at the address: Koolmijnenkaai 76,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SATA-ACCINAUTO were not found.
The main activity of SATA-ACCINAUTO is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SATA-ACCINAUTO is not available. You also can look at reviews of SATA-ACCINAUTO, open positions, location of SATA-ACCINAUTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SATA-ACCINAUTO, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SATA-ACCINAUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SATA-ACCINAUTO, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SATA-ACCINAUTO, employees, financial statistics.