GRAVERMI

Contactgegevens GRAVERMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAVERMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAVERMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 1; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 11486709 (+32-11486709) 11486709 (+32-11486709)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAVERMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAVERMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAVERMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAVERMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAVERMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAVERMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAVERMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAVERMI
Products information GRAVERMI

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAVERMI
(Get full report from official database of BE for GRAVERMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAVERMI
Addition kinds of activities for GRAVERMI

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
22110304. Huck toweling | Huck toweling
28190603. hydrazine | Hydrazine
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective

Werken bij GRAVERMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAVERMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAVERMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAVERMI. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van GRAVERMI in sociale netwerken
Look for responds of GRAVERMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAVERMI. Laat een reactie achter voor GRAVERMI. GRAVERMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAVERMI. Leave a respond for GRAVERMI. GRAVERMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAVERMI op de google maps. Adres en contacten GRAVERMI
Location of GRAVERMI on the google maps. Address and contacts of GRAVERMI

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAVERMI GRAVERMI: Co.Fe.Mac. SCRL | Frou-Frou Lingerie | BENOIT LONNEUX | Groupe Class Company S.A. | VANDEN BRANDE FRANK

Other related companies as GRAVERMI: Co.Fe.Mac. SCRL | Frou-Frou Lingerie | BENOIT LONNEUX | Groupe Class Company S.A. | VANDEN BRANDE FRANK

GRAVERMI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAVERMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf GRAVERMI bevindt zich op het adres: STEENWEG 1; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GRAVERMI is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAVERMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAVERMI, openstaande posities, locatie van GRAVERMI op de kaart.

GRAVERMI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAVERMI, company assigned to the tax number BE02393615722. The company GRAVERMI is located at the address: STEENWEG 1; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GRAVERMI is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAVERMI is not available. You also can look at reviews of GRAVERMI, open positions, location of GRAVERMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAVERMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAVERMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAVERMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAVERMI, employees, financial statistics.