GEENENS

Contactgegevens GEENENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEENENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEENENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SAINT-L?GER 31; 7730; ESTAIMPUIS, België

Telefoon (phone): 56489857 (+32-56489857) 56489857 (+32-56489857)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEENENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEENENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEENENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEENENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEENENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEENENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEENENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEENENS
Products information GEENENS

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEENENS
(Get full report from official database of BE for GEENENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEENENS
Addition kinds of activities for GEENENS

342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec

Werken bij GEENENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEENENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEENENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEENENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van GEENENS in sociale netwerken
Look for responds of GEENENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEENENS. Laat een reactie achter voor GEENENS. GEENENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEENENS. Leave a respond for GEENENS. GEENENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEENENS op de google maps. Adres en contacten GEENENS
Location of GEENENS on the google maps. Address and contacts of GEENENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEENENS GEENENS: SONNENSTUDIO TOP-SUN | EGIDIUS DE BRUYN | E.M.G. TILCO | SINGER | DE BACKER REMI

Other related companies as GEENENS: SONNENSTUDIO TOP-SUN | EGIDIUS DE BRUYN | E.M.G. TILCO | SINGER | DE BACKER REMI

GEENENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEENENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf GEENENS bevindt zich op het adres: RUE DE SAINT-L?GER 31; 7730; ESTAIMPUIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GEENENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEENENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEENENS, openstaande posities, locatie van GEENENS op de kaart.

GEENENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEENENS, company assigned to the tax number BE08080139160. The company GEENENS is located at the address: RUE DE SAINT-L?GER 31; 7730; ESTAIMPUIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GEENENS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEENENS is not available. You also can look at reviews of GEENENS, open positions, location of GEENENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEENENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEENENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEENENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEENENS, employees, financial statistics.