GAENS EN VANLEE

Contactgegevens GAENS EN VANLEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAENS EN VANLEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAENS EN VANLEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG BORGLOON 44; 3830; WELLEN, België

Telefoon (phone): 12744644 (+32-12744644) 12744644 (+32-12744644)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAENS EN VANLEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAENS EN VANLEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAENS EN VANLEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAENS EN VANLEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAENS EN VANLEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAENS EN VANLEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAENS EN VANLEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAENS EN VANLEE
Products information GAENS EN VANLEE

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAENS EN VANLEE
(Get full report from official database of BE for GAENS EN VANLEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAENS EN VANLEE
Addition kinds of activities for GAENS EN VANLEE

20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
32699905. Steengoed aardewerk producten | Stoneware pottery products
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites

Werken bij GAENS EN VANLEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAENS EN VANLEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAENS EN VANLEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAENS EN VANLEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van GAENS EN VANLEE in sociale netwerken
Look for responds of GAENS EN VANLEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAENS EN VANLEE. Laat een reactie achter voor GAENS EN VANLEE. GAENS EN VANLEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAENS EN VANLEE. Leave a respond for GAENS EN VANLEE. GAENS EN VANLEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAENS EN VANLEE op de google maps. Adres en contacten GAENS EN VANLEE
Location of GAENS EN VANLEE on the google maps. Address and contacts of GAENS EN VANLEE

Andere gerelateerde bedrijven als come GAENS EN VANLEE GAENS EN VANLEE: Publishop Frank | CHEZ TARTINE | VOE-AERO-MODELLCL.FEUERV. | COIFFURE CHRISTINE | T.M.L.

Other related companies as GAENS EN VANLEE: Publishop Frank | CHEZ TARTINE | VOE-AERO-MODELLCL.FEUERV. | COIFFURE CHRISTINE | T.M.L.

GAENS EN VANLEE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAENS EN VANLEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf GAENS EN VANLEE bevindt zich op het adres: STEENWEG BORGLOON 44; 3830; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GAENS EN VANLEE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAENS EN VANLEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAENS EN VANLEE, openstaande posities, locatie van GAENS EN VANLEE op de kaart.

GAENS EN VANLEE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAENS EN VANLEE, company assigned to the tax number BE05420623779. The company GAENS EN VANLEE is located at the address: STEENWEG BORGLOON 44; 3830; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GAENS EN VANLEE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAENS EN VANLEE is not available. You also can look at reviews of GAENS EN VANLEE, open positions, location of GAENS EN VANLEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAENS EN VANLEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAENS EN VANLEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAENS EN VANLEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAENS EN VANLEE, employees, financial statistics.