N. VAN DEN BULCKE

Contactgegevens N. VAN DEN BULCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N. VAN DEN BULCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

N. VAN DEN BULCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 92; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93799716 (+32-93799716) 93799716 (+32-93799716)

Fax (fax): +32 (16) 535-46-14 +32 (16) 535-46-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N. VAN DEN BULCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N. VAN DEN BULCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N. VAN DEN BULCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N. VAN DEN BULCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N. VAN DEN BULCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N. VAN DEN BULCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N. VAN DEN BULCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N. VAN DEN BULCKE
Products information N. VAN DEN BULCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06207794189
Ondernemingsnummer: 9593505859
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in N. VAN DEN BULCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N. VAN DEN BULCKE
(Get full report from official database of BE for N. VAN DEN BULCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor N. VAN DEN BULCKE
Addition kinds of activities for N. VAN DEN BULCKE

382102. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij N. VAN DEN BULCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N. VAN DEN BULCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N. VAN DEN BULCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N. VAN DEN BULCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van N. VAN DEN BULCKE in sociale netwerken
Look for responds of N. VAN DEN BULCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor N. VAN DEN BULCKE. Laat een reactie achter voor N. VAN DEN BULCKE. N. VAN DEN BULCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N. VAN DEN BULCKE. Leave a respond for N. VAN DEN BULCKE. N. VAN DEN BULCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N. VAN DEN BULCKE op de google maps. Adres en contacten N. VAN DEN BULCKE
Location of N. VAN DEN BULCKE on the google maps. Address and contacts of N. VAN DEN BULCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come N. VAN DEN BULCKE N. VAN DEN BULCKE: AAS Computer | CV-San NV | KRISTOF HERMANS | WILLEMS MARCEL EN FRANCIS | HUIS RUBENS

Other related companies as N. VAN DEN BULCKE: AAS Computer | CV-San NV | KRISTOF HERMANS | WILLEMS MARCEL EN FRANCIS | HUIS RUBENS

N. VAN DEN BULCKE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is N. VAN DEN BULCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06207794189. Het bedrijf N. VAN DEN BULCKE bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 92; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in N. VAN DEN BULCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N. VAN DEN BULCKE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N. VAN DEN BULCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N. VAN DEN BULCKE, openstaande posities, locatie van N. VAN DEN BULCKE op de kaart.

N. VAN DEN BULCKE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is N. VAN DEN BULCKE, company assigned to the tax number BE06207794189. The company N. VAN DEN BULCKE is located at the address: MOLENSTRAAT 92; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in N. VAN DEN BULCKE were not found.
The main activity of N. VAN DEN BULCKE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of N. VAN DEN BULCKE is not available. You also can look at reviews of N. VAN DEN BULCKE, open positions, location of N. VAN DEN BULCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over N. VAN DEN BULCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N. VAN DEN BULCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N. VAN DEN BULCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N. VAN DEN BULCKE, employees, financial statistics.