F. VAN STEENKISTE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • F. VAN STEENKISTE
Private companiesMiscellaneous Retail • F. VAN STEENKISTE

Contactgegevens F. VAN STEENKISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. VAN STEENKISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. VAN STEENKISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BRUGSEPOORT 46; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93865979 (+32-93865979) 93865979 (+32-93865979)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. VAN STEENKISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. VAN STEENKISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. VAN STEENKISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. VAN STEENKISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. VAN STEENKISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. VAN STEENKISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. VAN STEENKISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. VAN STEENKISTE
Products information F. VAN STEENKISTE

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. VAN STEENKISTE
(Get full report from official database of BE for F. VAN STEENKISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. VAN STEENKISTE
Addition kinds of activities for F. VAN STEENKISTE

13890301. Zuurwaterputten | Acidizing wells
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
38420200. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
52610204. Zode | Sod
75210100. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij F. VAN STEENKISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. VAN STEENKISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. VAN STEENKISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. VAN STEENKISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van F. VAN STEENKISTE in sociale netwerken
Look for responds of F. VAN STEENKISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. VAN STEENKISTE. Laat een reactie achter voor F. VAN STEENKISTE. F. VAN STEENKISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. VAN STEENKISTE. Leave a respond for F. VAN STEENKISTE. F. VAN STEENKISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. VAN STEENKISTE op de google maps. Adres en contacten F. VAN STEENKISTE
Location of F. VAN STEENKISTE on the google maps. Address and contacts of F. VAN STEENKISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come F. VAN STEENKISTE F. VAN STEENKISTE: Poreba BVBA | Batimaxx BVBA | FREDDY CHOUFFART | Mieke | Putzeys D

Other related companies as F. VAN STEENKISTE: Poreba BVBA | Batimaxx BVBA | FREDDY CHOUFFART | Mieke | Putzeys D

F. VAN STEENKISTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. VAN STEENKISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf F. VAN STEENKISTE bevindt zich op het adres: OUDE BRUGSEPOORT 46; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van F. VAN STEENKISTE is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. VAN STEENKISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. VAN STEENKISTE, openstaande posities, locatie van F. VAN STEENKISTE op de kaart.

F. VAN STEENKISTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. VAN STEENKISTE, company assigned to the tax number BE01956909179. The company F. VAN STEENKISTE is located at the address: OUDE BRUGSEPOORT 46; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of F. VAN STEENKISTE is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of F. VAN STEENKISTE is not available. You also can look at reviews of F. VAN STEENKISTE, open positions, location of F. VAN STEENKISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. VAN STEENKISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. VAN STEENKISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. VAN STEENKISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. VAN STEENKISTE, employees, financial statistics.