EXPERTISE BUREAU HERMANNS

Contactgegevens EXPERTISE BUREAU HERMANNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPERTISE BUREAU HERMANNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPERTISE BUREAU HERMANNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEO VERBANCKLAAN 5; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92200955 (+32-92200955) 92200955 (+32-92200955)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPERTISE BUREAU HERMANNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPERTISE BUREAU HERMANNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPERTISE BUREAU HERMANNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPERTISE BUREAU HERMANNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPERTISE BUREAU HERMANNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPERTISE BUREAU HERMANNS
Products information EXPERTISE BUREAU HERMANNS

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles, Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPERTISE BUREAU HERMANNS
(Get full report from official database of BE for EXPERTISE BUREAU HERMANNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPERTISE BUREAU HERMANNS
Addition kinds of activities for EXPERTISE BUREAU HERMANNS

221108. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair
79930101. Juke box | Juke box
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij EXPERTISE BUREAU HERMANNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPERTISE BUREAU HERMANNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van EXPERTISE BUREAU HERMANNS in sociale netwerken
Look for responds of EXPERTISE BUREAU HERMANNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Laat een reactie achter voor EXPERTISE BUREAU HERMANNS. EXPERTISE BUREAU HERMANNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPERTISE BUREAU HERMANNS. Leave a respond for EXPERTISE BUREAU HERMANNS. EXPERTISE BUREAU HERMANNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPERTISE BUREAU HERMANNS op de google maps. Adres en contacten EXPERTISE BUREAU HERMANNS
Location of EXPERTISE BUREAU HERMANNS on the google maps. Address and contacts of EXPERTISE BUREAU HERMANNS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPERTISE BUREAU HERMANNS EXPERTISE BUREAU HERMANNS: DIETER LAVAERT | BOUWELSE WIELERVRIENDEN | HELENA JANSSENS | GO-RAIL | Podevyn Fotografie

Other related companies as EXPERTISE BUREAU HERMANNS: DIETER LAVAERT | BOUWELSE WIELERVRIENDEN | HELENA JANSSENS | GO-RAIL | Podevyn Fotografie

EXPERTISE BUREAU HERMANNS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPERTISE BUREAU HERMANNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf EXPERTISE BUREAU HERMANNS bevindt zich op het adres: GEO VERBANCKLAAN 5; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles, Courtiers..
De hoofdactiviteit van EXPERTISE BUREAU HERMANNS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPERTISE BUREAU HERMANNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPERTISE BUREAU HERMANNS, openstaande posities, locatie van EXPERTISE BUREAU HERMANNS op de kaart.

EXPERTISE BUREAU HERMANNS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPERTISE BUREAU HERMANNS, company assigned to the tax number BE07047973632. The company EXPERTISE BUREAU HERMANNS is located at the address: GEO VERBANCKLAAN 5; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles, Courtiers..
The main activity of EXPERTISE BUREAU HERMANNS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPERTISE BUREAU HERMANNS is not available. You also can look at reviews of EXPERTISE BUREAU HERMANNS, open positions, location of EXPERTISE BUREAU HERMANNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPERTISE BUREAU HERMANNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPERTISE BUREAU HERMANNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPERTISE BUREAU HERMANNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPERTISE BUREAU HERMANNS, employees, financial statistics.