ERIC MICHIELS

Contactgegevens ERIC MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE D?AUDERGHEM 169; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26449282 (+32-26449282) 26449282 (+32-26449282)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC MICHIELS
Products information ERIC MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC MICHIELS
(Get full report from official database of BE for ERIC MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC MICHIELS
Addition kinds of activities for ERIC MICHIELS

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
22111201. Boekdoek | Book cloth
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies
70110303. Resort Hotel | Resort hotel

Werken bij ERIC MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van ERIC MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC MICHIELS. Laat een reactie achter voor ERIC MICHIELS. ERIC MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC MICHIELS. Leave a respond for ERIC MICHIELS. ERIC MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC MICHIELS op de google maps. Adres en contacten ERIC MICHIELS
Location of ERIC MICHIELS on the google maps. Address and contacts of ERIC MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC MICHIELS ERIC MICHIELS: CORDONNERIE A CWEPI | GRAFICIS | HUIS VAN LAER-BOLS | POLICE F?D?RALE | D Group Europe nv

Other related companies as ERIC MICHIELS: CORDONNERIE A CWEPI | GRAFICIS | HUIS VAN LAER-BOLS | POLICE F?D?RALE | D Group Europe nv

ERIC MICHIELS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf ERIC MICHIELS bevindt zich op het adres: AVENUE D?AUDERGHEM 169; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ERIC MICHIELS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC MICHIELS, openstaande posities, locatie van ERIC MICHIELS op de kaart.

ERIC MICHIELS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC MICHIELS, company assigned to the tax number BE07882385253. The company ERIC MICHIELS is located at the address: AVENUE D?AUDERGHEM 169; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ERIC MICHIELS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC MICHIELS is not available. You also can look at reviews of ERIC MICHIELS, open positions, location of ERIC MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC MICHIELS, employees, financial statistics.