EECKMAN BELGIUM

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • EECKMAN BELGIUM
Private companiesReal Estate • EECKMAN BELGIUM

Contactgegevens EECKMAN BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKMAN BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKMAN BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD AUGUSTE REYERS 67-69 B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27355592 (+32-27355592) 27355592 (+32-27355592)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKMAN BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKMAN BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKMAN BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKMAN BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKMAN BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKMAN BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKMAN BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKMAN BELGIUM
Products information EECKMAN BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance pour ?uvres D'Art, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKMAN BELGIUM
(Get full report from official database of BE for EECKMAN BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKMAN BELGIUM
Addition kinds of activities for EECKMAN BELGIUM

502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
25110400. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
32110202. Gehard glas | Tempered glass
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting

Werken bij EECKMAN BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKMAN BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKMAN BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKMAN BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van EECKMAN BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of EECKMAN BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKMAN BELGIUM. Laat een reactie achter voor EECKMAN BELGIUM. EECKMAN BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKMAN BELGIUM. Leave a respond for EECKMAN BELGIUM. EECKMAN BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKMAN BELGIUM op de google maps. Adres en contacten EECKMAN BELGIUM
Location of EECKMAN BELGIUM on the google maps. Address and contacts of EECKMAN BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKMAN BELGIUM EECKMAN BELGIUM: MADELEINE FLEBUS | FLORENTINUS VERSCHUEREN | DANSCENTER MAES FRANKY | HOUTHANDEL VANDENBULCKE | BERGHMANS GREET

Other related companies as EECKMAN BELGIUM: MADELEINE FLEBUS | FLORENTINUS VERSCHUEREN | DANSCENTER MAES FRANKY | HOUTHANDEL VANDENBULCKE | BERGHMANS GREET

EECKMAN BELGIUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKMAN BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf EECKMAN BELGIUM bevindt zich op het adres: BOULEVARD AUGUSTE REYERS 67-69 B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance pour ?uvres D'Art, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van EECKMAN BELGIUM is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKMAN BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKMAN BELGIUM, openstaande posities, locatie van EECKMAN BELGIUM op de kaart.

EECKMAN BELGIUM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKMAN BELGIUM, company assigned to the tax number BE03474945068. The company EECKMAN BELGIUM is located at the address: BOULEVARD AUGUSTE REYERS 67-69 B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance pour ?uvres D'Art, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of EECKMAN BELGIUM is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKMAN BELGIUM is not available. You also can look at reviews of EECKMAN BELGIUM, open positions, location of EECKMAN BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKMAN BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKMAN BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKMAN BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKMAN BELGIUM, employees, financial statistics.