MANAGEMENT SERVICE

Contactgegevens MANAGEMENT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANAGEMENT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANAGEMENT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS DU SARTAGE 8; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10842334 (+32-10842334) 10842334 (+32-10842334)

Fax (fax): +32 (69) 824-52-51 +32 (69) 824-52-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANAGEMENT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANAGEMENT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANAGEMENT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANAGEMENT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANAGEMENT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANAGEMENT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANAGEMENT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANAGEMENT SERVICE
Products information MANAGEMENT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE04800445556
Ondernemingsnummer: 8357543945
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MANAGEMENT SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANAGEMENT SERVICE
(Get full report from official database of BE for MANAGEMENT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANAGEMENT SERVICE
Addition kinds of activities for MANAGEMENT SERVICE

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
51990603. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij MANAGEMENT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANAGEMENT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANAGEMENT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANAGEMENT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van MANAGEMENT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of MANAGEMENT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANAGEMENT SERVICE. Laat een reactie achter voor MANAGEMENT SERVICE. MANAGEMENT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANAGEMENT SERVICE. Leave a respond for MANAGEMENT SERVICE. MANAGEMENT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANAGEMENT SERVICE op de google maps. Adres en contacten MANAGEMENT SERVICE
Location of MANAGEMENT SERVICE on the google maps. Address and contacts of MANAGEMENT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come MANAGEMENT SERVICE MANAGEMENT SERVICE: FORTIS | Op De Locht C & Zn | RADSON | Sint-Hubert | GUIDO LEENAERTS

Other related companies as MANAGEMENT SERVICE: FORTIS | Op De Locht C & Zn | RADSON | Sint-Hubert | GUIDO LEENAERTS

MANAGEMENT SERVICE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANAGEMENT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800445556. Het bedrijf MANAGEMENT SERVICE bevindt zich op het adres: CLOS DU SARTAGE 8; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in MANAGEMENT SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANAGEMENT SERVICE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANAGEMENT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANAGEMENT SERVICE, openstaande posities, locatie van MANAGEMENT SERVICE op de kaart.

MANAGEMENT SERVICE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANAGEMENT SERVICE, company assigned to the tax number BE04800445556. The company MANAGEMENT SERVICE is located at the address: CLOS DU SARTAGE 8; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in MANAGEMENT SERVICE were not found.
The main activity of MANAGEMENT SERVICE is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MANAGEMENT SERVICE is not available. You also can look at reviews of MANAGEMENT SERVICE, open positions, location of MANAGEMENT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANAGEMENT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANAGEMENT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANAGEMENT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANAGEMENT SERVICE, employees, financial statistics.