DUVIVIER POTTIEZ

Contactgegevens DUVIVIER POTTIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUVIVIER POTTIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUVIVIER POTTIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 113; 7300; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65767000 (+32-65767000) 65767000 (+32-65767000)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUVIVIER POTTIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUVIVIER POTTIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUVIVIER POTTIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUVIVIER POTTIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUVIVIER POTTIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUVIVIER POTTIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUVIVIER POTTIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUVIVIER POTTIEZ
Products information DUVIVIER POTTIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUVIVIER POTTIEZ
(Get full report from official database of BE for DUVIVIER POTTIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUVIVIER POTTIEZ
Addition kinds of activities for DUVIVIER POTTIEZ

391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
20110401. Bloedmeel | Blood meal
22540104. Slips, brei | Slips, knit
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij DUVIVIER POTTIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUVIVIER POTTIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUVIVIER POTTIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUVIVIER POTTIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van DUVIVIER POTTIEZ in sociale netwerken
Look for responds of DUVIVIER POTTIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUVIVIER POTTIEZ. Laat een reactie achter voor DUVIVIER POTTIEZ. DUVIVIER POTTIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUVIVIER POTTIEZ. Leave a respond for DUVIVIER POTTIEZ. DUVIVIER POTTIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUVIVIER POTTIEZ op de google maps. Adres en contacten DUVIVIER POTTIEZ
Location of DUVIVIER POTTIEZ on the google maps. Address and contacts of DUVIVIER POTTIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DUVIVIER POTTIEZ DUVIVIER POTTIEZ: FLNEW-LINE COMPANY BVBA | De Bergh & Partners NV | PROTECTION DELTA GROUP | KALL HOLZ | LA POSTE

Other related companies as DUVIVIER POTTIEZ: FLNEW-LINE COMPANY BVBA | De Bergh & Partners NV | PROTECTION DELTA GROUP | KALL HOLZ | LA POSTE

DUVIVIER POTTIEZ is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUVIVIER POTTIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf DUVIVIER POTTIEZ bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 113; 7300; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DUVIVIER POTTIEZ is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUVIVIER POTTIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUVIVIER POTTIEZ, openstaande posities, locatie van DUVIVIER POTTIEZ op de kaart.

DUVIVIER POTTIEZ is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUVIVIER POTTIEZ, company assigned to the tax number BE01853088378. The company DUVIVIER POTTIEZ is located at the address: RUE DU VILLAGE 113; 7300; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DUVIVIER POTTIEZ is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUVIVIER POTTIEZ is not available. You also can look at reviews of DUVIVIER POTTIEZ, open positions, location of DUVIVIER POTTIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUVIVIER POTTIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUVIVIER POTTIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUVIVIER POTTIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUVIVIER POTTIEZ, employees, financial statistics.