LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.

Contactgegevens LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 43B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11603535 (+32-11603535) 11603535 (+32-11603535)

Fax (fax): +32 (81) 789-29-42 +32 (81) 789-29-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.
Products information LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.

BTW identificatienummer (tax): BE01636383056
Ondernemingsnummer: 3787231445
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.
(Get full report from official database of BE for LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.
Addition kinds of activities for LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
26210702. Omslagpapier | Cover paper
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

Zoek naar antwoorden van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. in sociale netwerken
Look for responds of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Laat een reactie achter voor LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. Leave a respond for LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.. LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. op de google maps. Adres en contacten LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.
Location of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. on the google maps. Address and contacts of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: FLGEMCO BVBA | Euro Foret Invest | WIM CHRISTIAEN | Hillewaere K | Mulders Bernard

Other related companies as LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR.: FLGEMCO BVBA | Euro Foret Invest | WIM CHRISTIAEN | Hillewaere K | Mulders Bernard

LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636383056. Het bedrijf LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. bevindt zich op het adres: RINGLAAN 43B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., openstaande posities, locatie van LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. op de kaart.

LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., company assigned to the tax number BE01636383056. The company LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is located at the address: RINGLAAN 43B2; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. were not found.
The main activity of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. is not available. You also can look at reviews of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., open positions, location of LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMB. BOEKHOUDINGSCENTR., employees, financial statistics.