DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES
Private companiesTobacco Products • DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

Contactgegevens DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES ARMATEURS 6; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24206700 (+32-24206700) 24206700 (+32-24206700)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES
Products information DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
27520101. Offset printing | Offset printing
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
50230207. handdoeken | Towels

Werken bij DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. Leave a respond for DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES. DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES
Location of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: Roelants E | Espace Jardin SPRL | JARDINS D'OLIVIER | GEBOHOUT | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES: Roelants E | Espace Jardin SPRL | JARDINS D'OLIVIER | GEBOHOUT | LIEVEN VAN NESTE

DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: PLACE DES ARMATEURS 6; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES op de kaart.

DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE09656951904. The company DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is located at the address: PLACE DES ARMATEURS 6; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, open positions, location of DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE HAVEN VAN BRUSSEL/LE PORT DE BRUXELLES, employees, financial statistics.