DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Private companiesMotion Pictures • DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Contactgegevens DE FEDERALE VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FEDERALE VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 73B; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14312009 (+32-14312009) 14312009 (+32-14312009)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FEDERALE VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FEDERALE VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FEDERALE VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FEDERALE VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FEDERALE VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Products information DE FEDERALE VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Assureurs: Agents d?Assurances.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for DE FEDERALE VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for DE FEDERALE VERZEKERINGEN

306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
49119902. Generatie, elektrische stroom | Generation, electric power

Werken bij DE FEDERALE VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FEDERALE VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van DE FEDERALE VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of DE FEDERALE VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. DE FEDERALE VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Leave a respond for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. DE FEDERALE VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FEDERALE VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Location of DE FEDERALE VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FEDERALE VERZEKERINGEN DE FEDERALE VERZEKERINGEN: M.R.A. | T.C. DE VIERWEEGSE | J.M. DEFLANDRE | VIVIANE CUPPENS | De heer Hindrick Ignace

Other related companies as DE FEDERALE VERZEKERINGEN: M.R.A. | T.C. DE VIERWEEGSE | J.M. DEFLANDRE | VIVIANE CUPPENS | De heer Hindrick Ignace

DE FEDERALE VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FEDERALE VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf DE FEDERALE VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 73B; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assureurs: Agents d?Assurances..
De hoofdactiviteit van DE FEDERALE VERZEKERINGEN is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FEDERALE VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FEDERALE VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van DE FEDERALE VERZEKERINGEN op de kaart.

DE FEDERALE VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FEDERALE VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE03474945068. The company DE FEDERALE VERZEKERINGEN is located at the address: STATIESTRAAT 73B; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assureurs: Agents d?Assurances..
The main activity of DE FEDERALE VERZEKERINGEN is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FEDERALE VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of DE FEDERALE VERZEKERINGEN, open positions, location of DE FEDERALE VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FEDERALE VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FEDERALE VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FEDERALE VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FEDERALE VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.