CLOETENS & VAN ROMPAY

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CLOETENS & VAN ROMPAY
Private companiesMetal Mining • CLOETENS & VAN ROMPAY

Contactgegevens CLOETENS & VAN ROMPAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOETENS & VAN ROMPAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOETENS & VAN ROMPAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSEWEG 12; 2811; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15423507 (+32-15423507) 15423507 (+32-15423507)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOETENS & VAN ROMPAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOETENS & VAN ROMPAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOETENS & VAN ROMPAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOETENS & VAN ROMPAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOETENS & VAN ROMPAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOETENS & VAN ROMPAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOETENS & VAN ROMPAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOETENS & VAN ROMPAY
Products information CLOETENS & VAN ROMPAY

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOETENS & VAN ROMPAY
(Get full report from official database of BE for CLOETENS & VAN ROMPAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOETENS & VAN ROMPAY
Addition kinds of activities for CLOETENS & VAN ROMPAY

179999. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij CLOETENS & VAN ROMPAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOETENS & VAN ROMPAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOETENS & VAN ROMPAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOETENS & VAN ROMPAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van CLOETENS & VAN ROMPAY in sociale netwerken
Look for responds of CLOETENS & VAN ROMPAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOETENS & VAN ROMPAY. Laat een reactie achter voor CLOETENS & VAN ROMPAY. CLOETENS & VAN ROMPAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOETENS & VAN ROMPAY. Leave a respond for CLOETENS & VAN ROMPAY. CLOETENS & VAN ROMPAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOETENS & VAN ROMPAY op de google maps. Adres en contacten CLOETENS & VAN ROMPAY
Location of CLOETENS & VAN ROMPAY on the google maps. Address and contacts of CLOETENS & VAN ROMPAY

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOETENS & VAN ROMPAY CLOETENS & VAN ROMPAY: CENTEA | HUIS CARREMENT | Valcke & Zn NV | ERIC LEFEBVRE | Goedhuys Jan

Other related companies as CLOETENS & VAN ROMPAY: CENTEA | HUIS CARREMENT | Valcke & Zn NV | ERIC LEFEBVRE | Goedhuys Jan

CLOETENS & VAN ROMPAY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOETENS & VAN ROMPAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf CLOETENS & VAN ROMPAY bevindt zich op het adres: KAPELSEWEG 12; 2811; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van CLOETENS & VAN ROMPAY is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOETENS & VAN ROMPAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOETENS & VAN ROMPAY, openstaande posities, locatie van CLOETENS & VAN ROMPAY op de kaart.

CLOETENS & VAN ROMPAY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOETENS & VAN ROMPAY, company assigned to the tax number BE01266967773. The company CLOETENS & VAN ROMPAY is located at the address: KAPELSEWEG 12; 2811; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of CLOETENS & VAN ROMPAY is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOETENS & VAN ROMPAY is not available. You also can look at reviews of CLOETENS & VAN ROMPAY, open positions, location of CLOETENS & VAN ROMPAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOETENS & VAN ROMPAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOETENS & VAN ROMPAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOETENS & VAN ROMPAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOETENS & VAN ROMPAY, employees, financial statistics.