BUREAU VAN HOVER

Particuliere bedrijvencommunicatie • BUREAU VAN HOVER
Private companiesCommunications • BUREAU VAN HOVER

Contactgegevens BUREAU VAN HOVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN HOVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN HOVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTSTRAAT 116; 9473; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53667000 (+32-53667000) 53667000 (+32-53667000)

Fax (fax): +32 (83) 788-61-49 +32 (83) 788-61-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN HOVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN HOVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN HOVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN HOVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN HOVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN HOVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN HOVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN HOVER
Products information BUREAU VAN HOVER

BTW identificatienummer (tax): BE03804260253
Ondernemingsnummer: 7235015869
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN HOVER
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN HOVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN HOVER
Addition kinds of activities for BUREAU VAN HOVER

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
581200. Eten plaatsen | Eating places
824902. Business training services | Business training services
17210304. Schip schilderij | Ship painting
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
38260307. Turbidometers | Turbidometers
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses

Werken bij BUREAU VAN HOVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN HOVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN HOVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN HOVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN HOVER in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN HOVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN HOVER. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN HOVER. BUREAU VAN HOVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN HOVER. Leave a respond for BUREAU VAN HOVER. BUREAU VAN HOVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN HOVER op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN HOVER
Location of BUREAU VAN HOVER on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN HOVER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN HOVER BUREAU VAN HOVER: Alpascha BVBA | WOUTER MERCKX | SAMSON ENGINEERING | TAXI JOS C V CV | BAKKERIJ MARC

Other related companies as BUREAU VAN HOVER: Alpascha BVBA | WOUTER MERCKX | SAMSON ENGINEERING | TAXI JOS C V CV | BAKKERIJ MARC

BUREAU VAN HOVER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN HOVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03804260253. Het bedrijf BUREAU VAN HOVER bevindt zich op het adres: HERTSTRAAT 116; 9473; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN HOVER is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN HOVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN HOVER, openstaande posities, locatie van BUREAU VAN HOVER op de kaart.

BUREAU VAN HOVER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN HOVER, company assigned to the tax number BE03804260253. The company BUREAU VAN HOVER is located at the address: HERTSTRAAT 116; 9473; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU VAN HOVER is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN HOVER is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN HOVER, open positions, location of BUREAU VAN HOVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN HOVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN HOVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN HOVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN HOVER, employees, financial statistics.