BUREAU LOUIS & RAIROUX

Contactgegevens BUREAU LOUIS & RAIROUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU LOUIS & RAIROUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU LOUIS & RAIROUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PROGR?S 33; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65667133 (+32-65667133) 65667133 (+32-65667133)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU LOUIS & RAIROUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU LOUIS & RAIROUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU LOUIS & RAIROUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU LOUIS & RAIROUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU LOUIS & RAIROUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU LOUIS & RAIROUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU LOUIS & RAIROUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU LOUIS & RAIROUX
Products information BUREAU LOUIS & RAIROUX

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU LOUIS & RAIROUX
(Get full report from official database of BE for BUREAU LOUIS & RAIROUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU LOUIS & RAIROUX
Addition kinds of activities for BUREAU LOUIS & RAIROUX

355906. ovens | Kilns
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
16290111. Pier constructie | Pier construction
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
50149905. Vrachtwagens banden en buizen | Truck tires and tubes
51690103. Chloor | Chlorine

Werken bij BUREAU LOUIS & RAIROUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU LOUIS & RAIROUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU LOUIS & RAIROUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU LOUIS & RAIROUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van BUREAU LOUIS & RAIROUX in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU LOUIS & RAIROUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU LOUIS & RAIROUX. Laat een reactie achter voor BUREAU LOUIS & RAIROUX. BUREAU LOUIS & RAIROUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU LOUIS & RAIROUX. Leave a respond for BUREAU LOUIS & RAIROUX. BUREAU LOUIS & RAIROUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU LOUIS & RAIROUX op de google maps. Adres en contacten BUREAU LOUIS & RAIROUX
Location of BUREAU LOUIS & RAIROUX on the google maps. Address and contacts of BUREAU LOUIS & RAIROUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU LOUIS & RAIROUX BUREAU LOUIS & RAIROUX: BAKKERIJ ST.AUBERTUS | RAF VAN MOL | GARAGE DE CALUWAERT | J VAN DE KERCKHOVE | TECK

Other related companies as BUREAU LOUIS & RAIROUX: BAKKERIJ ST.AUBERTUS | RAF VAN MOL | GARAGE DE CALUWAERT | J VAN DE KERCKHOVE | TECK

BUREAU LOUIS & RAIROUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU LOUIS & RAIROUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf BUREAU LOUIS & RAIROUX bevindt zich op het adres: RUE DU PROGR?S 33; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU LOUIS & RAIROUX is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU LOUIS & RAIROUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU LOUIS & RAIROUX, openstaande posities, locatie van BUREAU LOUIS & RAIROUX op de kaart.

BUREAU LOUIS & RAIROUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU LOUIS & RAIROUX, company assigned to the tax number BE08053497314. The company BUREAU LOUIS & RAIROUX is located at the address: RUE DU PROGR?S 33; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU LOUIS & RAIROUX is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU LOUIS & RAIROUX is not available. You also can look at reviews of BUREAU LOUIS & RAIROUX, open positions, location of BUREAU LOUIS & RAIROUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU LOUIS & RAIROUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU LOUIS & RAIROUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU LOUIS & RAIROUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU LOUIS & RAIROUX, employees, financial statistics.