BUREAU DE LOOR K.

Contactgegevens BUREAU DE LOOR K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DE LOOR K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DE LOOR K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENLAAN 6; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53630481 (+32-53630481) 53630481 (+32-53630481)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DE LOOR K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DE LOOR K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DE LOOR K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DE LOOR K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DE LOOR K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DE LOOR K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DE LOOR K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DE LOOR K.
Products information BUREAU DE LOOR K.

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DE LOOR K.
(Get full report from official database of BE for BUREAU DE LOOR K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DE LOOR K.
Addition kinds of activities for BUREAU DE LOOR K.

5085. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
286902. Olefins | Olefins
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies

Werken bij BUREAU DE LOOR K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DE LOOR K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DE LOOR K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DE LOOR K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BUREAU DE LOOR K. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DE LOOR K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DE LOOR K.. Laat een reactie achter voor BUREAU DE LOOR K.. BUREAU DE LOOR K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DE LOOR K.. Leave a respond for BUREAU DE LOOR K.. BUREAU DE LOOR K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DE LOOR K. op de google maps. Adres en contacten BUREAU DE LOOR K.
Location of BUREAU DE LOOR K. on the google maps. Address and contacts of BUREAU DE LOOR K.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DE LOOR K. BUREAU DE LOOR K.: DIRECTIVE-SELECTIVE SA Partner A+ CONSULTANCY | MICHELINE GRENIER | VT ROKAVO ROLLEGEM-KAPELLE | DIRK PEETERS | Logstat Belgium NV

Other related companies as BUREAU DE LOOR K.: DIRECTIVE-SELECTIVE SA Partner A+ CONSULTANCY | MICHELINE GRENIER | VT ROKAVO ROLLEGEM-KAPELLE | DIRK PEETERS | Logstat Belgium NV

BUREAU DE LOOR K. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DE LOOR K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf BUREAU DE LOOR K. bevindt zich op het adres: GROENLAAN 6; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU DE LOOR K. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DE LOOR K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DE LOOR K., openstaande posities, locatie van BUREAU DE LOOR K. op de kaart.

BUREAU DE LOOR K. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU DE LOOR K., company assigned to the tax number BE01734436035. The company BUREAU DE LOOR K. is located at the address: GROENLAAN 6; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU DE LOOR K. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DE LOOR K. is not available. You also can look at reviews of BUREAU DE LOOR K., open positions, location of BUREAU DE LOOR K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DE LOOR K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DE LOOR K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DE LOOR K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DE LOOR K., employees, financial statistics.