BUREAU CLUDTS

Contactgegevens BUREAU CLUDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU CLUDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU CLUDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LONG CH?NE 2; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27311875 (+32-27311875) 27311875 (+32-27311875)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU CLUDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU CLUDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU CLUDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU CLUDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU CLUDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU CLUDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU CLUDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU CLUDTS
Products information BUREAU CLUDTS

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU CLUDTS
(Get full report from official database of BE for BUREAU CLUDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU CLUDTS
Addition kinds of activities for BUREAU CLUDTS

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50210303. matrassen | Mattresses
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture

Werken bij BUREAU CLUDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU CLUDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU CLUDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU CLUDTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van BUREAU CLUDTS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU CLUDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU CLUDTS. Laat een reactie achter voor BUREAU CLUDTS. BUREAU CLUDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU CLUDTS. Leave a respond for BUREAU CLUDTS. BUREAU CLUDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU CLUDTS op de google maps. Adres en contacten BUREAU CLUDTS
Location of BUREAU CLUDTS on the google maps. Address and contacts of BUREAU CLUDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU CLUDTS BUREAU CLUDTS: YANUKA | Dekeersmaeker Peter | Coolen Dekzeilen BV | Vanstechelman Ronny | POISSONNERIE PONT QUELIN

Other related companies as BUREAU CLUDTS: YANUKA | Dekeersmaeker Peter | Coolen Dekzeilen BV | Vanstechelman Ronny | POISSONNERIE PONT QUELIN

BUREAU CLUDTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU CLUDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf BUREAU CLUDTS bevindt zich op het adres: RUE DU LONG CH?NE 2; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU CLUDTS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU CLUDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU CLUDTS, openstaande posities, locatie van BUREAU CLUDTS op de kaart.

BUREAU CLUDTS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU CLUDTS, company assigned to the tax number BE01978607177. The company BUREAU CLUDTS is located at the address: RUE DU LONG CH?NE 2; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU CLUDTS is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU CLUDTS is not available. You also can look at reviews of BUREAU CLUDTS, open positions, location of BUREAU CLUDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU CLUDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU CLUDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU CLUDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU CLUDTS, employees, financial statistics.