BOECKX-VAN BAEL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BOECKX-VAN BAEL
Private companiesTobacco Products • BOECKX-VAN BAEL

Contactgegevens BOECKX-VAN BAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOECKX-VAN BAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOECKX-VAN BAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEZEWIJK 21; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14263330 (+32-14263330) 14263330 (+32-14263330)

Fax (fax): +32 (50) 405-19-73 +32 (50) 405-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOECKX-VAN BAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOECKX-VAN BAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOECKX-VAN BAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOECKX-VAN BAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOECKX-VAN BAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOECKX-VAN BAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOECKX-VAN BAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOECKX-VAN BAEL
Products information BOECKX-VAN BAEL

BTW identificatienummer (tax): BE02807525634
Ondernemingsnummer: 9010131835
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOECKX-VAN BAEL
(Get full report from official database of BE for BOECKX-VAN BAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOECKX-VAN BAEL
Addition kinds of activities for BOECKX-VAN BAEL

5031. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
017900. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing

Werken bij BOECKX-VAN BAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOECKX-VAN BAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOECKX-VAN BAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOECKX-VAN BAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van BOECKX-VAN BAEL in sociale netwerken
Look for responds of BOECKX-VAN BAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOECKX-VAN BAEL. Laat een reactie achter voor BOECKX-VAN BAEL. BOECKX-VAN BAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOECKX-VAN BAEL. Leave a respond for BOECKX-VAN BAEL. BOECKX-VAN BAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOECKX-VAN BAEL op de google maps. Adres en contacten BOECKX-VAN BAEL
Location of BOECKX-VAN BAEL on the google maps. Address and contacts of BOECKX-VAN BAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOECKX-VAN BAEL BOECKX-VAN BAEL: CARAMEL | Maxfli & Dunlop Golf Belgium | EUREBEL | Pal Service Center sprl SPRL | SCHACHTER & NAMDAR BELG.

Other related companies as BOECKX-VAN BAEL: CARAMEL | Maxfli & Dunlop Golf Belgium | EUREBEL | Pal Service Center sprl SPRL | SCHACHTER & NAMDAR BELG.

BOECKX-VAN BAEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOECKX-VAN BAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807525634. Het bedrijf BOECKX-VAN BAEL bevindt zich op het adres: HEZEWIJK 21; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BOECKX-VAN BAEL is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOECKX-VAN BAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOECKX-VAN BAEL, openstaande posities, locatie van BOECKX-VAN BAEL op de kaart.

BOECKX-VAN BAEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOECKX-VAN BAEL, company assigned to the tax number BE02807525634. The company BOECKX-VAN BAEL is located at the address: HEZEWIJK 21; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BOECKX-VAN BAEL is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOECKX-VAN BAEL is not available. You also can look at reviews of BOECKX-VAN BAEL, open positions, location of BOECKX-VAN BAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOECKX-VAN BAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOECKX-VAN BAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOECKX-VAN BAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOECKX-VAN BAEL, employees, financial statistics.