BIEBUYCK

Contactgegevens BIEBUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIEBUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIEBUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAANMARKT 16B7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53772665 (+32-53772665) 53772665 (+32-53772665)

Fax (fax): +32 (64) 395-60-22 +32 (64) 395-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIEBUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIEBUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIEBUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIEBUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIEBUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIEBUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIEBUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIEBUYCK
Products information BIEBUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE05829315185
Ondernemingsnummer: 8070251464
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIEBUYCK
(Get full report from official database of BE for BIEBUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIEBUYCK
Addition kinds of activities for BIEBUYCK

472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
26790402. Tags, papier (ongedrukt): gemaakt van gekochte papier | Tags, paper (unprinted): made from purchased paper
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
51491104. Gist | Yeast
55619901. Stacaravans | Motor homes

Werken bij BIEBUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIEBUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIEBUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIEBUYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van BIEBUYCK in sociale netwerken
Look for responds of BIEBUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIEBUYCK. Laat een reactie achter voor BIEBUYCK. BIEBUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIEBUYCK. Leave a respond for BIEBUYCK. BIEBUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIEBUYCK op de google maps. Adres en contacten BIEBUYCK
Location of BIEBUYCK on the google maps. Address and contacts of BIEBUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BIEBUYCK BIEBUYCK: JOHAN VANACKER | Claes J | COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART | VRIJE BASISSCHOOL | A.D. Lemasson Dominique Garage

Other related companies as BIEBUYCK: JOHAN VANACKER | Claes J | COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART | VRIJE BASISSCHOOL | A.D. Lemasson Dominique Garage

BIEBUYCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIEBUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05829315185. Het bedrijf BIEBUYCK bevindt zich op het adres: GRAANMARKT 16B7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BIEBUYCK is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIEBUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIEBUYCK, openstaande posities, locatie van BIEBUYCK op de kaart.

BIEBUYCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIEBUYCK, company assigned to the tax number BE05829315185. The company BIEBUYCK is located at the address: GRAANMARKT 16B7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BIEBUYCK is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIEBUYCK is not available. You also can look at reviews of BIEBUYCK, open positions, location of BIEBUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIEBUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIEBUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIEBUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIEBUYCK, employees, financial statistics.