BERNARD BOUVIER ET CIE

Contactgegevens BERNARD BOUVIER ET CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD BOUVIER ET CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD BOUVIER ET CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GOFFIN 6; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81834235 (+32-81834235) 81834235 (+32-81834235)

Fax (fax): +32 (50) 551-59-37 +32 (50) 551-59-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD BOUVIER ET CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD BOUVIER ET CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD BOUVIER ET CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD BOUVIER ET CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD BOUVIER ET CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD BOUVIER ET CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD BOUVIER ET CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD BOUVIER ET CIE
Products information BERNARD BOUVIER ET CIE

BTW identificatienummer (tax): BE02785003662
Ondernemingsnummer: 1813537597
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD BOUVIER ET CIE
(Get full report from official database of BE for BERNARD BOUVIER ET CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD BOUVIER ET CIE
Addition kinds of activities for BERNARD BOUVIER ET CIE

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
596202. Drank automaten | Beverage vending machines
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library

Werken bij BERNARD BOUVIER ET CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD BOUVIER ET CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD BOUVIER ET CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD BOUVIER ET CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

Zoek naar antwoorden van BERNARD BOUVIER ET CIE in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD BOUVIER ET CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD BOUVIER ET CIE. Laat een reactie achter voor BERNARD BOUVIER ET CIE. BERNARD BOUVIER ET CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD BOUVIER ET CIE. Leave a respond for BERNARD BOUVIER ET CIE. BERNARD BOUVIER ET CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD BOUVIER ET CIE op de google maps. Adres en contacten BERNARD BOUVIER ET CIE
Location of BERNARD BOUVIER ET CIE on the google maps. Address and contacts of BERNARD BOUVIER ET CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD BOUVIER ET CIE BERNARD BOUVIER ET CIE: KRISTIAAN VERPLAETSE | Dutront Thierry SPRL | VAN MULDERS-BALLON | Apco SA | RICHARD DEMEULEMEESTER

Other related companies as BERNARD BOUVIER ET CIE: KRISTIAAN VERPLAETSE | Dutront Thierry SPRL | VAN MULDERS-BALLON | Apco SA | RICHARD DEMEULEMEESTER

BERNARD BOUVIER ET CIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD BOUVIER ET CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785003662. Het bedrijf BERNARD BOUVIER ET CIE bevindt zich op het adres: RUE GOFFIN 6; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BERNARD BOUVIER ET CIE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD BOUVIER ET CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD BOUVIER ET CIE, openstaande posities, locatie van BERNARD BOUVIER ET CIE op de kaart.

BERNARD BOUVIER ET CIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD BOUVIER ET CIE, company assigned to the tax number BE02785003662. The company BERNARD BOUVIER ET CIE is located at the address: RUE GOFFIN 6; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BERNARD BOUVIER ET CIE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD BOUVIER ET CIE is not available. You also can look at reviews of BERNARD BOUVIER ET CIE, open positions, location of BERNARD BOUVIER ET CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD BOUVIER ET CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD BOUVIER ET CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD BOUVIER ET CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD BOUVIER ET CIE, employees, financial statistics.