KRISTIAAN VERPLAETSE

Contactgegevens KRISTIAAN VERPLAETSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTIAAN VERPLAETSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTIAAN VERPLAETSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSESTEENWEG 104B3; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34540199 (+32-34540199) 34540199 (+32-34540199)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTIAAN VERPLAETSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTIAAN VERPLAETSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTIAAN VERPLAETSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTIAAN VERPLAETSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTIAAN VERPLAETSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTIAAN VERPLAETSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTIAAN VERPLAETSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTIAAN VERPLAETSE
Products information KRISTIAAN VERPLAETSE

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KRISTIAAN VERPLAETSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse grafische activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTIAAN VERPLAETSE
(Get full report from official database of BE for KRISTIAAN VERPLAETSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTIAAN VERPLAETSE
Addition kinds of activities for KRISTIAAN VERPLAETSE

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
285103. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij KRISTIAAN VERPLAETSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTIAAN VERPLAETSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTIAAN VERPLAETSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTIAAN VERPLAETSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van KRISTIAAN VERPLAETSE in sociale netwerken
Look for responds of KRISTIAAN VERPLAETSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTIAAN VERPLAETSE. Laat een reactie achter voor KRISTIAAN VERPLAETSE. KRISTIAAN VERPLAETSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTIAAN VERPLAETSE. Leave a respond for KRISTIAAN VERPLAETSE. KRISTIAAN VERPLAETSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTIAAN VERPLAETSE op de google maps. Adres en contacten KRISTIAAN VERPLAETSE
Location of KRISTIAAN VERPLAETSE on the google maps. Address and contacts of KRISTIAAN VERPLAETSE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTIAAN VERPLAETSE KRISTIAAN VERPLAETSE: GROEP ARGENTA | VAN A TOT Z | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Victor Vincci | Straaltechniek International

Other related companies as KRISTIAAN VERPLAETSE: GROEP ARGENTA | VAN A TOT Z | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Victor Vincci | Straaltechniek International

KRISTIAAN VERPLAETSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTIAAN VERPLAETSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf KRISTIAAN VERPLAETSE bevindt zich op het adres: DUFFELSESTEENWEG 104B3; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse grafische activiteiten. Producten gemaakt in KRISTIAAN VERPLAETSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTIAAN VERPLAETSE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTIAAN VERPLAETSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTIAAN VERPLAETSE, openstaande posities, locatie van KRISTIAAN VERPLAETSE op de kaart.

KRISTIAAN VERPLAETSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTIAAN VERPLAETSE, company assigned to the tax number BE06664001464. The company KRISTIAAN VERPLAETSE is located at the address: DUFFELSESTEENWEG 104B3; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse grafische activiteiten. Products created in KRISTIAAN VERPLAETSE were not found.
The main activity of KRISTIAAN VERPLAETSE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTIAAN VERPLAETSE is not available. You also can look at reviews of KRISTIAAN VERPLAETSE, open positions, location of KRISTIAAN VERPLAETSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTIAAN VERPLAETSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTIAAN VERPLAETSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTIAAN VERPLAETSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTIAAN VERPLAETSE, employees, financial statistics.