ADDIS SERVICES

Contactgegevens ADDIS SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADDIS SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADDIS SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 67; 6730; TINTIGNY, België

Telefoon (phone): 63444892 (+32-63444892) 63444892 (+32-63444892)

Fax (fax): +32 (61) 415-67-69 +32 (61) 415-67-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADDIS SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADDIS SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADDIS SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADDIS SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADDIS SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADDIS SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADDIS SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADDIS SERVICES
Products information ADDIS SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE09038146972
Ondernemingsnummer: 1482574462
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADDIS SERVICES
(Get full report from official database of BE for ADDIS SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADDIS SERVICES
Addition kinds of activities for ADDIS SERVICES

0252. Kip eieren | Chicken eggs
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
25110104. commodes | Commodes
56329906. hoedenzaak | Millinery
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij ADDIS SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADDIS SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADDIS SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADDIS SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ADDIS SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ADDIS SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADDIS SERVICES. Laat een reactie achter voor ADDIS SERVICES. ADDIS SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADDIS SERVICES. Leave a respond for ADDIS SERVICES. ADDIS SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADDIS SERVICES op de google maps. Adres en contacten ADDIS SERVICES
Location of ADDIS SERVICES on the google maps. Address and contacts of ADDIS SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADDIS SERVICES ADDIS SERVICES: MICHELE THERMOLLE | CLAEYS | NOS GRANDS PARENTS | J. VANHEUSDEN | Duchateau M

Other related companies as ADDIS SERVICES: MICHELE THERMOLLE | CLAEYS | NOS GRANDS PARENTS | J. VANHEUSDEN | Duchateau M

ADDIS SERVICES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADDIS SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09038146972. Het bedrijf ADDIS SERVICES bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 67; 6730; TINTIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ADDIS SERVICES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADDIS SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADDIS SERVICES, openstaande posities, locatie van ADDIS SERVICES op de kaart.

ADDIS SERVICES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADDIS SERVICES, company assigned to the tax number BE09038146972. The company ADDIS SERVICES is located at the address: GRAND-RUE 67; 6730; TINTIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ADDIS SERVICES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADDIS SERVICES is not available. You also can look at reviews of ADDIS SERVICES, open positions, location of ADDIS SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADDIS SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADDIS SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADDIS SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADDIS SERVICES, employees, financial statistics.