ADAM & CIE

Contactgegevens ADAM & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAM & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAM & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HADR?NES 40; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43688788 (+32-43688788) 43688788 (+32-43688788)

Fax (fax): +32 (60) 649-43-50 +32 (60) 649-43-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAM & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAM & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAM & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAM & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAM & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAM & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAM & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAM & CIE
Products information ADAM & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE01257904052
Ondernemingsnummer: 2263977050
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAM & CIE
(Get full report from official database of BE for ADAM & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAM & CIE
Addition kinds of activities for ADAM & CIE

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
32910701. Grindstones, kunstmatig | Grindstones, artificial
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij ADAM & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAM & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAM & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAM & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ADAM & CIE in sociale netwerken
Look for responds of ADAM & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAM & CIE. Laat een reactie achter voor ADAM & CIE. ADAM & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAM & CIE. Leave a respond for ADAM & CIE. ADAM & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAM & CIE op de google maps. Adres en contacten ADAM & CIE
Location of ADAM & CIE on the google maps. Address and contacts of ADAM & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAM & CIE ADAM & CIE: FLORALIES DE PةROU | Expresso | Hubert Pascal | Fa Finances | Association pour la Médiation Familiale (AMF)

Other related companies as ADAM & CIE: FLORALIES DE PةROU | Expresso | Hubert Pascal | Fa Finances | Association pour la Médiation Familiale (AMF)

ADAM & CIE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAM & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01257904052. Het bedrijf ADAM & CIE bevindt zich op het adres: RUE DES HADR?NES 40; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ADAM & CIE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAM & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAM & CIE, openstaande posities, locatie van ADAM & CIE op de kaart.

ADAM & CIE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAM & CIE, company assigned to the tax number BE01257904052. The company ADAM & CIE is located at the address: RUE DES HADR?NES 40; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ADAM & CIE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAM & CIE is not available. You also can look at reviews of ADAM & CIE, open positions, location of ADAM & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAM & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAM & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAM & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAM & CIE, employees, financial statistics.