FIDUCIAIRE DE LA CENSE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FIDUCIAIRE DE LA CENSE
Private companiesTobacco Products • FIDUCIAIRE DE LA CENSE

Contactgegevens FIDUCIAIRE DE LA CENSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDUCIAIRE DE LA CENSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDUCIAIRE DE LA CENSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19513837 (+32-19513837) 19513837 (+32-19513837)

Fax (fax): +32 (9) 684-66-59 +32 (9) 684-66-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDUCIAIRE DE LA CENSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDUCIAIRE DE LA CENSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDUCIAIRE DE LA CENSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDUCIAIRE DE LA CENSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDUCIAIRE DE LA CENSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDUCIAIRE DE LA CENSE
Products information FIDUCIAIRE DE LA CENSE

BTW identificatienummer (tax): BE04421966552
Ondernemingsnummer: 6834289550
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FIDUCIAIRE DE LA CENSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDUCIAIRE DE LA CENSE
(Get full report from official database of BE for FIDUCIAIRE DE LA CENSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDUCIAIRE DE LA CENSE
Addition kinds of activities for FIDUCIAIRE DE LA CENSE

393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers

Werken bij FIDUCIAIRE DE LA CENSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDUCIAIRE DE LA CENSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Looking for open vacancies in other companies

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van FIDUCIAIRE DE LA CENSE in sociale netwerken
Look for responds of FIDUCIAIRE DE LA CENSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Laat een reactie achter voor FIDUCIAIRE DE LA CENSE. FIDUCIAIRE DE LA CENSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDUCIAIRE DE LA CENSE. Leave a respond for FIDUCIAIRE DE LA CENSE. FIDUCIAIRE DE LA CENSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDUCIAIRE DE LA CENSE op de google maps. Adres en contacten FIDUCIAIRE DE LA CENSE
Location of FIDUCIAIRE DE LA CENSE on the google maps. Address and contacts of FIDUCIAIRE DE LA CENSE

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDUCIAIRE DE LA CENSE FIDUCIAIRE DE LA CENSE: RENE PAYAGE | ZAIDI MELIKA | MANPOWER | JOHAN VERMEEREN | JOBRA

Other related companies as FIDUCIAIRE DE LA CENSE: RENE PAYAGE | ZAIDI MELIKA | MANPOWER | JOHAN VERMEEREN | JOBRA

FIDUCIAIRE DE LA CENSE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDUCIAIRE DE LA CENSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04421966552. Het bedrijf FIDUCIAIRE DE LA CENSE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in FIDUCIAIRE DE LA CENSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDUCIAIRE DE LA CENSE is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDUCIAIRE DE LA CENSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDUCIAIRE DE LA CENSE, openstaande posities, locatie van FIDUCIAIRE DE LA CENSE op de kaart.

FIDUCIAIRE DE LA CENSE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIDUCIAIRE DE LA CENSE, company assigned to the tax number BE04421966552. The company FIDUCIAIRE DE LA CENSE is located at the address: RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in FIDUCIAIRE DE LA CENSE were not found.
The main activity of FIDUCIAIRE DE LA CENSE is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDUCIAIRE DE LA CENSE is not available. You also can look at reviews of FIDUCIAIRE DE LA CENSE, open positions, location of FIDUCIAIRE DE LA CENSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDUCIAIRE DE LA CENSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDUCIAIRE DE LA CENSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDUCIAIRE DE LA CENSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDUCIAIRE DE LA CENSE, employees, financial statistics.