A. VERGAELEN

Contactgegevens A. VERGAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VERGAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VERGAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 12; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93675010 (+32-93675010) 93675010 (+32-93675010)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VERGAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VERGAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VERGAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VERGAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VERGAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VERGAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VERGAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VERGAELEN
Products information A. VERGAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VERGAELEN
(Get full report from official database of BE for A. VERGAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VERGAELEN
Addition kinds of activities for A. VERGAELEN

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
23960206. Trimmen, stof, nsk | Trimming, fabric, nsk
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines

Werken bij A. VERGAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VERGAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VERGAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VERGAELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van A. VERGAELEN in sociale netwerken
Look for responds of A. VERGAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VERGAELEN. Laat een reactie achter voor A. VERGAELEN. A. VERGAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VERGAELEN. Leave a respond for A. VERGAELEN. A. VERGAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VERGAELEN op de google maps. Adres en contacten A. VERGAELEN
Location of A. VERGAELEN on the google maps. Address and contacts of A. VERGAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VERGAELEN A. VERGAELEN: Wattiez M | OCM-CONTR?LE M?DICAL DE L'ABSENT?ISME | Westkanterhoeve | AU POISSON D'ARGENT | Amoes M

Other related companies as A. VERGAELEN: Wattiez M | OCM-CONTR?LE M?DICAL DE L'ABSENT?ISME | Westkanterhoeve | AU POISSON D'ARGENT | Amoes M

A. VERGAELEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VERGAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf A. VERGAELEN bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 12; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van A. VERGAELEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VERGAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VERGAELEN, openstaande posities, locatie van A. VERGAELEN op de kaart.

A. VERGAELEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VERGAELEN, company assigned to the tax number BE04722167968. The company A. VERGAELEN is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 12; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of A. VERGAELEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VERGAELEN is not available. You also can look at reviews of A. VERGAELEN, open positions, location of A. VERGAELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VERGAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VERGAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VERGAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VERGAELEN, employees, financial statistics.