A. BLOMME

Contactgegevens A. BLOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BLOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BLOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE ZEEDIJKSTRAAT 14BA; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51570379 (+32-51570379) 51570379 (+32-51570379)

Fax (fax): +32 (9) 988-34-93 +32 (9) 988-34-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BLOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BLOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BLOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BLOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BLOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BLOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BLOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BLOMME
Products information A. BLOMME

BTW identificatienummer (tax): BE08515747070
Ondernemingsnummer: 3142059326
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BLOMME
(Get full report from official database of BE for A. BLOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BLOMME
Addition kinds of activities for A. BLOMME

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij A. BLOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BLOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BLOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BLOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van A. BLOMME in sociale netwerken
Look for responds of A. BLOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BLOMME. Laat een reactie achter voor A. BLOMME. A. BLOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BLOMME. Leave a respond for A. BLOMME. A. BLOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BLOMME op de google maps. Adres en contacten A. BLOMME
Location of A. BLOMME on the google maps. Address and contacts of A. BLOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BLOMME A. BLOMME: Cemea ASBL | INTER DEM | CALINOU | SYLVAIN NESA | JOS GAVEL

Other related companies as A. BLOMME: Cemea ASBL | INTER DEM | CALINOU | SYLVAIN NESA | JOS GAVEL

A. BLOMME is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BLOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08515747070. Het bedrijf A. BLOMME bevindt zich op het adres: OUDE ZEEDIJKSTRAAT 14BA; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van A. BLOMME is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BLOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BLOMME, openstaande posities, locatie van A. BLOMME op de kaart.

A. BLOMME is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BLOMME, company assigned to the tax number BE08515747070. The company A. BLOMME is located at the address: OUDE ZEEDIJKSTRAAT 14BA; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of A. BLOMME is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BLOMME is not available. You also can look at reviews of A. BLOMME, open positions, location of A. BLOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BLOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BLOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BLOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BLOMME, employees, financial statistics.