ELVIA ASSURANCES VOYAGES

Contactgegevens ELVIA ASSURANCES VOYAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELVIA ASSURANCES VOYAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELVIA ASSURANCES VOYAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SERGENT DE BRUYNE 78B82; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25294811 (+32-25294811) 25294811 (+32-25294811)

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELVIA ASSURANCES VOYAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELVIA ASSURANCES VOYAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELVIA ASSURANCES VOYAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELVIA ASSURANCES VOYAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELVIA ASSURANCES VOYAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELVIA ASSURANCES VOYAGES
Products information ELVIA ASSURANCES VOYAGES

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe.

Product categorie (product category): Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELVIA ASSURANCES VOYAGES
(Get full report from official database of BE for ELVIA ASSURANCES VOYAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELVIA ASSURANCES VOYAGES
Addition kinds of activities for ELVIA ASSURANCES VOYAGES

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
31720101. billfolds | Billfolds
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij ELVIA ASSURANCES VOYAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELVIA ASSURANCES VOYAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van ELVIA ASSURANCES VOYAGES in sociale netwerken
Look for responds of ELVIA ASSURANCES VOYAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Laat een reactie achter voor ELVIA ASSURANCES VOYAGES. ELVIA ASSURANCES VOYAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELVIA ASSURANCES VOYAGES. Leave a respond for ELVIA ASSURANCES VOYAGES. ELVIA ASSURANCES VOYAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELVIA ASSURANCES VOYAGES op de google maps. Adres en contacten ELVIA ASSURANCES VOYAGES
Location of ELVIA ASSURANCES VOYAGES on the google maps. Address and contacts of ELVIA ASSURANCES VOYAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come ELVIA ASSURANCES VOYAGES ELVIA ASSURANCES VOYAGES: COPY EMBOURG | BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | TAVERNE DE L'ATH?N?E | GEERT HEENS | Furnassur

Other related companies as ELVIA ASSURANCES VOYAGES: COPY EMBOURG | BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | TAVERNE DE L'ATH?N?E | GEERT HEENS | Furnassur

ELVIA ASSURANCES VOYAGES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELVIA ASSURANCES VOYAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf ELVIA ASSURANCES VOYAGES bevindt zich op het adres: RUE SERGENT DE BRUYNE 78B82; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies. Lijst met producten zijn Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
De hoofdactiviteit van ELVIA ASSURANCES VOYAGES is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELVIA ASSURANCES VOYAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELVIA ASSURANCES VOYAGES, openstaande posities, locatie van ELVIA ASSURANCES VOYAGES op de kaart.

ELVIA ASSURANCES VOYAGES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELVIA ASSURANCES VOYAGES, company assigned to the tax number BE02812469482. The company ELVIA ASSURANCES VOYAGES is located at the address: RUE SERGENT DE BRUYNE 78B82; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances habitation compagnies. Assurances vie compagnies. List of products are Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
The main activity of ELVIA ASSURANCES VOYAGES is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELVIA ASSURANCES VOYAGES is not available. You also can look at reviews of ELVIA ASSURANCES VOYAGES, open positions, location of ELVIA ASSURANCES VOYAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELVIA ASSURANCES VOYAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELVIA ASSURANCES VOYAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELVIA ASSURANCES VOYAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELVIA ASSURANCES VOYAGES, employees, financial statistics.