VEILINGHUIS BONTE & SIOEN

Contactgegevens VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEILINGHUIS BONTE & SIOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERFSTRAAT 9; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332355 (+32-50332355) 50332355 (+32-50332355)

Fax (fax): +32 (87) 846-95-71 +32 (87) 846-95-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEILINGHUIS BONTE & SIOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEILINGHUIS BONTE & SIOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEILINGHUIS BONTE & SIOEN
Products information VEILINGHUIS BONTE & SIOEN

BTW identificatienummer (tax): BE09195251464
Ondernemingsnummer: 9756378173
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Services: Estimateurs d?Objets d?Art.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Services divers aux entreprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEILINGHUIS BONTE & SIOEN
(Get full report from official database of BE for VEILINGHUIS BONTE & SIOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEILINGHUIS BONTE & SIOEN
Addition kinds of activities for VEILINGHUIS BONTE & SIOEN

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
332200. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
02549900. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN in sociale netwerken
Look for responds of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Laat een reactie achter voor VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. VEILINGHUIS BONTE & SIOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. Leave a respond for VEILINGHUIS BONTE & SIOEN. VEILINGHUIS BONTE & SIOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEILINGHUIS BONTE & SIOEN op de google maps. Adres en contacten VEILINGHUIS BONTE & SIOEN
Location of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN on the google maps. Address and contacts of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VEILINGHUIS BONTE & SIOEN VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: CASA | P?DICURE MARIE-ANGE | HENS DAELEMANS | EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES | Jadot

Other related companies as VEILINGHUIS BONTE & SIOEN: CASA | P?DICURE MARIE-ANGE | HENS DAELEMANS | EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES | Jadot

VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09195251464. Het bedrijf VEILINGHUIS BONTE & SIOEN bevindt zich op het adres: WERFSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assistances juridiques. Services divers aux entreprises. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Services: Estimateurs d?Objets d?Art..
De hoofdactiviteit van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, openstaande posities, locatie van VEILINGHUIS BONTE & SIOEN op de kaart.

VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, company assigned to the tax number BE09195251464. The company VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is located at the address: WERFSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assistances juridiques. Services divers aux entreprises. List of products are Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.. Services: Estimateurs d?Objets d?Art..
The main activity of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN is not available. You also can look at reviews of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, open positions, location of VEILINGHUIS BONTE & SIOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEILINGHUIS BONTE & SIOEN, employees, financial statistics.