PIERRE SERGEANT

Particuliere bedrijvenBosbouw • PIERRE SERGEANT
Private companiesForestry • PIERRE SERGEANT

Contactgegevens PIERRE SERGEANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE SERGEANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE SERGEANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEVELESTRAAT 34; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 51689216 (+32-51689216) 51689216 (+32-51689216)

Fax (fax): +32 (14) 880-70-83 +32 (14) 880-70-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE SERGEANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE SERGEANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE SERGEANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE SERGEANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE SERGEANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE SERGEANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE SERGEANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE SERGEANT
Products information PIERRE SERGEANT

BTW identificatienummer (tax): BE06661254882
Ondernemingsnummer: 2588348388
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Activit茅s: Experts comptables.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Experts-comptables. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE SERGEANT
(Get full report from official database of BE for PIERRE SERGEANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE SERGEANT
Addition kinds of activities for PIERRE SERGEANT

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
3274. Limoen | Lime
232500. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
515904. Wol en zijde | Wool and silk
59479902. souvenirs | Souvenirs
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij PIERRE SERGEANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE SERGEANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE SERGEANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE SERGEANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van PIERRE SERGEANT in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE SERGEANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE SERGEANT. Laat een reactie achter voor PIERRE SERGEANT. PIERRE SERGEANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE SERGEANT. Leave a respond for PIERRE SERGEANT. PIERRE SERGEANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE SERGEANT op de google maps. Adres en contacten PIERRE SERGEANT
Location of PIERRE SERGEANT on the google maps. Address and contacts of PIERRE SERGEANT

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE SERGEANT PIERRE SERGEANT: HUIS DE GRAVE-HEBB | NADIA | FERNAND MEUGENS | VANNESTE | Warlop J

Other related companies as PIERRE SERGEANT: HUIS DE GRAVE-HEBB | NADIA | FERNAND MEUGENS | VANNESTE | Warlop J

PIERRE SERGEANT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE SERGEANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661254882. Het bedrijf PIERRE SERGEANT bevindt zich op het adres: NEVELESTRAAT 34; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assistances juridiques. Experts-comptables. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Activit茅s: Experts comptables.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van PIERRE SERGEANT is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE SERGEANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE SERGEANT, openstaande posities, locatie van PIERRE SERGEANT op de kaart.

PIERRE SERGEANT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE SERGEANT, company assigned to the tax number BE06661254882. The company PIERRE SERGEANT is located at the address: NEVELESTRAAT 34; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assistances juridiques. Experts-comptables. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Activit茅s: Experts comptables.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of PIERRE SERGEANT is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE SERGEANT is not available. You also can look at reviews of PIERRE SERGEANT, open positions, location of PIERRE SERGEANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE SERGEANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE SERGEANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE SERGEANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE SERGEANT, employees, financial statistics.