JEAN-LUC ROUSSEAU

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • JEAN-LUC ROUSSEAU
Private companiesAgricultural Services • JEAN-LUC ROUSSEAU

Contactgegevens JEAN-LUC ROUSSEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LUC ROUSSEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LUC ROUSSEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 10; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65783020 (+32-65783020) 65783020 (+32-65783020)

Fax (fax): +32 (53) 560-56-98 +32 (53) 560-56-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LUC ROUSSEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LUC ROUSSEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LUC ROUSSEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LUC ROUSSEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LUC ROUSSEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LUC ROUSSEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LUC ROUSSEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LUC ROUSSEAU
Products information JEAN-LUC ROUSSEAU

BTW identificatienummer (tax): BE08939544677
Ondernemingsnummer: 8609680175
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LUC ROUSSEAU
(Get full report from official database of BE for JEAN-LUC ROUSSEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LUC ROUSSEAU
Addition kinds of activities for JEAN-LUC ROUSSEAU

355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij JEAN-LUC ROUSSEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LUC ROUSSEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LUC ROUSSEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LUC ROUSSEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LUC ROUSSEAU in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LUC ROUSSEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LUC ROUSSEAU. Laat een reactie achter voor JEAN-LUC ROUSSEAU. JEAN-LUC ROUSSEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LUC ROUSSEAU. Leave a respond for JEAN-LUC ROUSSEAU. JEAN-LUC ROUSSEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LUC ROUSSEAU op de google maps. Adres en contacten JEAN-LUC ROUSSEAU
Location of JEAN-LUC ROUSSEAU on the google maps. Address and contacts of JEAN-LUC ROUSSEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LUC ROUSSEAU JEAN-LUC ROUSSEAU: MARC VAN DEN DORPE | LIةVIN | WASSERIJ DUMOULIN | DIRK AUMAN | LOUISA DE REYT

Other related companies as JEAN-LUC ROUSSEAU: MARC VAN DEN DORPE | LIةVIN | WASSERIJ DUMOULIN | DIRK AUMAN | LOUISA DE REYT

JEAN-LUC ROUSSEAU is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LUC ROUSSEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939544677. Het bedrijf JEAN-LUC ROUSSEAU bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 10; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Assurances. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van JEAN-LUC ROUSSEAU is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LUC ROUSSEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LUC ROUSSEAU, openstaande posities, locatie van JEAN-LUC ROUSSEAU op de kaart.

JEAN-LUC ROUSSEAU is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LUC ROUSSEAU, company assigned to the tax number BE08939544677. The company JEAN-LUC ROUSSEAU is located at the address: RUE DU VILLAGE 10; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Assurances. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of JEAN-LUC ROUSSEAU is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LUC ROUSSEAU is not available. You also can look at reviews of JEAN-LUC ROUSSEAU, open positions, location of JEAN-LUC ROUSSEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LUC ROUSSEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LUC ROUSSEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LUC ROUSSEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LUC ROUSSEAU, employees, financial statistics.