UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

Particuliere bedrijvencommunicatie • UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF
Private companiesCommunications • UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

Contactgegevens UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELISABETHLAAN 1A; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32393856 32393856

Fax (fax): +32 (12) 743-71-12 +32 (12) 743-71-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF
Products information UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE02023101806
Ondernemingsnummer: 6845825195
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF
Addition kinds of activities for UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

091300. schelpdier | Shellfish
162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
07220204. Boommoeren, machine oogstdiensten | Tree nuts, machine harvesting services
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
38250108. Testapparatuur testen, elektrisch | Spark plug testing equipment, electric
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)

Werken bij UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

Zoek naar antwoorden van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Laat een reactie achter voor UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. Leave a respond for UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF. UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF
Location of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: BUREAU DELOITTE & TOUCHE | UNI-POOL BENELUX BVBA | Verlooy Marleen | Auto Start NV | Mac Design BVBA

Other related companies as UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF: BUREAU DELOITTE & TOUCHE | UNI-POOL BENELUX BVBA | Verlooy Marleen | Auto Start NV | Mac Design BVBA

UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023101806. Het bedrijf UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF bevindt zich op het adres: ELISABETHLAAN 1A; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, openstaande posities, locatie van UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF op de kaart.

UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, company assigned to the tax number BE02023101806. The company UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is located at the address: ELISABETHLAAN 1A; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, open positions, location of UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIE VOOR BROOD-, CHOCOLADE- & IJSBEDRIJF, employees, financial statistics.