FIBULON

Contactgegevens FIBULON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIBULON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIBULON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHRYSANTENLAAN 52; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309894 (+32-52309894) 52309894 (+32-52309894)

Fax (fax): +32 (4) 273-45-14 +32 (4) 273-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIBULON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIBULON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIBULON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIBULON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIBULON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIBULON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIBULON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIBULON
Products information FIBULON

BTW identificatienummer (tax): BE07473693847
Ondernemingsnummer: 9972808837
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIBULON
(Get full report from official database of BE for FIBULON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIBULON
Addition kinds of activities for FIBULON

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
283604. Cultuur media | Culture media
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
50840303. Pulp (hout) fabricage machines | Pulp (wood) manufacturing machinery
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop

Werken bij FIBULON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIBULON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIBULON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIBULON. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van FIBULON in sociale netwerken
Look for responds of FIBULON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIBULON. Laat een reactie achter voor FIBULON. FIBULON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIBULON. Leave a respond for FIBULON. FIBULON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIBULON op de google maps. Adres en contacten FIBULON
Location of FIBULON on the google maps. Address and contacts of FIBULON

Andere gerelateerde bedrijven als come FIBULON FIBULON: LIPSCHITZ A. | SOCODAN | HUIS MARTINIQUE | BRANTANO | BUREAU NOMEN

Other related companies as FIBULON: LIPSCHITZ A. | SOCODAN | HUIS MARTINIQUE | BRANTANO | BUREAU NOMEN

FIBULON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIBULON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473693847. Het bedrijf FIBULON bevindt zich op het adres: CHRYSANTENLAAN 52; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van FIBULON is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIBULON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIBULON, openstaande posities, locatie van FIBULON op de kaart.

FIBULON is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIBULON, company assigned to the tax number BE07473693847. The company FIBULON is located at the address: CHRYSANTENLAAN 52; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of FIBULON is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIBULON is not available. You also can look at reviews of FIBULON, open positions, location of FIBULON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIBULON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIBULON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIBULON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIBULON, employees, financial statistics.