BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN

Contactgegevens BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE GABRIEL EMILE LEBON 51B93; 1160; OUDERGEM, België

Telefoon (phone): 26720015 (+32-26720015) 26720015 (+32-26720015)

Fax (fax): +32 (53) 661-93-56 +32 (53) 661-93-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN
Products information BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN
(Get full report from official database of BE for BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN
Addition kinds of activities for BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN

175100. Timmerwerk | Carpentry work
20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
38410417. speculums | Speculums
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications

Werken bij BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Laat een reactie achter voor BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. Leave a respond for BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN. BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN op de google maps. Adres en contacten BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN
Location of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN on the google maps. Address and contacts of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: FLGARNIMETAL SA | BAKKERIJ MAURICE | P DESIGN INTERIUR EN RENOVATIE | CENTRE CULTUREL | Govaerts C

Other related companies as BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN: FLGARNIMETAL SA | BAKKERIJ MAURICE | P DESIGN INTERIUR EN RENOVATIE | CENTRE CULTUREL | Govaerts C

BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN bevindt zich op het adres: AVENUE GABRIEL EMILE LEBON 51B93; 1160; OUDERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, openstaande posities, locatie van BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN op de kaart.

BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, company assigned to the tax number BE02371368408. The company BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is located at the address: AVENUE GABRIEL EMILE LEBON 51B93; 1160; OUDERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN is not available. You also can look at reviews of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, open positions, location of BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GYSEN & VAN EYCKEN, employees, financial statistics.