VERKOOPZAAL LUZERN

Contactgegevens VERKOOPZAAL LUZERN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKOOPZAAL LUZERN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKOOPZAAL LUZERN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): URSELSEWEG 61; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93740755 (+32-93740755) 93740755 (+32-93740755)

Fax (fax): +32 (61) 979-28-91 +32 (61) 979-28-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKOOPZAAL LUZERN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKOOPZAAL LUZERN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKOOPZAAL LUZERN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKOOPZAAL LUZERN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKOOPZAAL LUZERN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKOOPZAAL LUZERN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKOOPZAAL LUZERN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKOOPZAAL LUZERN
Products information VERKOOPZAAL LUZERN

BTW identificatienummer (tax): BE09974731445
Ondernemingsnummer: 1999481201
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.

Product categorie (product category): Assistances juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKOOPZAAL LUZERN
(Get full report from official database of BE for VERKOOPZAAL LUZERN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKOOPZAAL LUZERN
Addition kinds of activities for VERKOOPZAAL LUZERN

07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
22110809. Opaline, katoen | Opaline, cotton
27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij VERKOOPZAAL LUZERN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKOOPZAAL LUZERN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKOOPZAAL LUZERN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKOOPZAAL LUZERN. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van VERKOOPZAAL LUZERN in sociale netwerken
Look for responds of VERKOOPZAAL LUZERN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKOOPZAAL LUZERN. Laat een reactie achter voor VERKOOPZAAL LUZERN. VERKOOPZAAL LUZERN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKOOPZAAL LUZERN. Leave a respond for VERKOOPZAAL LUZERN. VERKOOPZAAL LUZERN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKOOPZAAL LUZERN op de google maps. Adres en contacten VERKOOPZAAL LUZERN
Location of VERKOOPZAAL LUZERN on the google maps. Address and contacts of VERKOOPZAAL LUZERN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKOOPZAAL LUZERN VERKOOPZAAL LUZERN: SOCIALIST. MUTUALITEIT | ELDI | DE HEIDE | CHRISTIAN PIERARD | DE FRUITKORF

Other related companies as VERKOOPZAAL LUZERN: SOCIALIST. MUTUALITEIT | ELDI | DE HEIDE | CHRISTIAN PIERARD | DE FRUITKORF

VERKOOPZAAL LUZERN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERKOOPZAAL LUZERN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974731445. Het bedrijf VERKOOPZAAL LUZERN bevindt zich op het adres: URSELSEWEG 61; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assistances juridiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
De hoofdactiviteit van VERKOOPZAAL LUZERN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKOOPZAAL LUZERN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKOOPZAAL LUZERN, openstaande posities, locatie van VERKOOPZAAL LUZERN op de kaart.

VERKOOPZAAL LUZERN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERKOOPZAAL LUZERN, company assigned to the tax number BE09974731445. The company VERKOOPZAAL LUZERN is located at the address: URSELSEWEG 61; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assistances juridiques. List of products are Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
The main activity of VERKOOPZAAL LUZERN is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKOOPZAAL LUZERN is not available. You also can look at reviews of VERKOOPZAAL LUZERN, open positions, location of VERKOOPZAAL LUZERN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKOOPZAAL LUZERN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKOOPZAAL LUZERN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKOOPZAAL LUZERN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKOOPZAAL LUZERN, employees, financial statistics.