CNOCK

Contactgegevens CNOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CNOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CNOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGPLEIN 45; 9991; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50605072 (+32-50605072) 50605072 (+32-50605072)

Fax (fax): +32 (61) 130-90-38 +32 (61) 130-90-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CNOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CNOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CNOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CNOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CNOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CNOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CNOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CNOCK
Products information CNOCK

BTW identificatienummer (tax): BE04875427246
Ondernemingsnummer: 8829132080
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.

Product categorie (product category): Assistances juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CNOCK
(Get full report from official database of BE for CNOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CNOCK
Addition kinds of activities for CNOCK

1479. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij CNOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CNOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CNOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CNOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van CNOCK in sociale netwerken
Look for responds of CNOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CNOCK. Laat een reactie achter voor CNOCK. CNOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CNOCK. Leave a respond for CNOCK. CNOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CNOCK op de google maps. Adres en contacten CNOCK
Location of CNOCK on the google maps. Address and contacts of CNOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CNOCK CNOCK: Inter Decor Vanhaerens | KOENRAAD GORIS | Bonda Veevoeders | Francisco Flanders BVBA | MICHA?L BRECX

Other related companies as CNOCK: Inter Decor Vanhaerens | KOENRAAD GORIS | Bonda Veevoeders | Francisco Flanders BVBA | MICHA?L BRECX

CNOCK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CNOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04875427246. Het bedrijf CNOCK bevindt zich op het adres: VLIEGPLEIN 45; 9991; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assistances juridiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
De hoofdactiviteit van CNOCK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CNOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CNOCK, openstaande posities, locatie van CNOCK op de kaart.

CNOCK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CNOCK, company assigned to the tax number BE04875427246. The company CNOCK is located at the address: VLIEGPLEIN 45; 9991; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assistances juridiques. List of products are Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
The main activity of CNOCK is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CNOCK is not available. You also can look at reviews of CNOCK, open positions, location of CNOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CNOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CNOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CNOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CNOCK, employees, financial statistics.