HOUCHARD VINCENT

Contactgegevens HOUCHARD VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUCHARD VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUCHARD VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Riage 7A; 6880; Bertrix (Auby-sur-Semois), België

Telefoon (phone): 061 41 41 46; 0495 59 54 61 (+32-061 41 41 46; 0495 59 54 61) 061 41 41 46; 0495 59 54 61 (+32-061 41 41 46; 0495 59 54 61)

Fax (fax): 061 41 41 46 (+32-061 41 41 46) 061 41 41 46 (+32-061 41 41 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUCHARD VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUCHARD VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUCHARD VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUCHARD VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUCHARD VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUCHARD VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUCHARD VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUCHARD VINCENT
Products information HOUCHARD VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE09504241943
Ondernemingsnummer: 8831604003
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HOUCHARD VINCENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Assessors - Automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUCHARD VINCENT
(Get full report from official database of BE for HOUCHARD VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUCHARD VINCENT
Addition kinds of activities for HOUCHARD VINCENT

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
28210212. polysulfonen | Polysulfones

Werken bij HOUCHARD VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUCHARD VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUCHARD VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUCHARD VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van HOUCHARD VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of HOUCHARD VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUCHARD VINCENT. Laat een reactie achter voor HOUCHARD VINCENT. HOUCHARD VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUCHARD VINCENT. Leave a respond for HOUCHARD VINCENT. HOUCHARD VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUCHARD VINCENT op de google maps. Adres en contacten HOUCHARD VINCENT
Location of HOUCHARD VINCENT on the google maps. Address and contacts of HOUCHARD VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUCHARD VINCENT HOUCHARD VINCENT: KBC | F.I.P.E. SPRL | CARROSSERIE SANTANA | Cordier NV | KAZADI KALANGU

Other related companies as HOUCHARD VINCENT: KBC | F.I.P.E. SPRL | CARROSSERIE SANTANA | Cordier NV | KAZADI KALANGU

HOUCHARD VINCENT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUCHARD VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09504241943. Het bedrijf HOUCHARD VINCENT bevindt zich op het adres: Rue du Riage 7A; 6880; Bertrix (Auby-sur-Semois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assessors - Automobiles. Producten gemaakt in HOUCHARD VINCENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUCHARD VINCENT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUCHARD VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUCHARD VINCENT, openstaande posities, locatie van HOUCHARD VINCENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOUCHARD VINCENT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUCHARD VINCENT, company assigned to the tax number BE09504241943. The company HOUCHARD VINCENT is located at the address: Rue du Riage 7A; 6880; Bertrix (Auby-sur-Semois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assessors - Automobiles. Products created in HOUCHARD VINCENT were not found.
The main activity of HOUCHARD VINCENT is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUCHARD VINCENT is not available. You also can look at reviews of HOUCHARD VINCENT, open positions, location of HOUCHARD VINCENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUCHARD VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUCHARD VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUCHARD VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUCHARD VINCENT, employees, financial statistics.