D.M.T. Dequeecker M

Contactgegevens D.M.T. Dequeecker M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.M.T. Dequeecker M: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.M.T. Dequeecker M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 317; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 26 26 89 (+32-016 26 26 89) 016 26 26 89 (+32-016 26 26 89)

Fax (fax): 016 44 57 75 (+32-016 44 57 75) 016 44 57 75 (+32-016 44 57 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.M.T. Dequeecker M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.M.T. Dequeecker M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.M.T. Dequeecker M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.M.T. Dequeecker M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.M.T. Dequeecker M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.M.T. Dequeecker M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.M.T. Dequeecker M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.M.T. Dequeecker M
Products information D.M.T. Dequeecker M

BTW identificatienummer (tax): BE03520263671
Ondernemingsnummer: 2316986083
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Water purification

Product categorie (product category): Assembly works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.M.T. Dequeecker M
(Get full report from official database of BE for D.M.T. Dequeecker M)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.M.T. Dequeecker M
Addition kinds of activities for D.M.T. Dequeecker M

285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij D.M.T. Dequeecker M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.M.T. Dequeecker M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.M.T. Dequeecker M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.M.T. Dequeecker M. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van D.M.T. Dequeecker M in sociale netwerken
Look for responds of D.M.T. Dequeecker M in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.M.T. Dequeecker M. Laat een reactie achter voor D.M.T. Dequeecker M. D.M.T. Dequeecker M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.M.T. Dequeecker M. Leave a respond for D.M.T. Dequeecker M. D.M.T. Dequeecker M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.M.T. Dequeecker M op de google maps. Adres en contacten D.M.T. Dequeecker M
Location of D.M.T. Dequeecker M on the google maps. Address and contacts of D.M.T. Dequeecker M

Andere gerelateerde bedrijven als come D.M.T. Dequeecker M D.M.T. Dequeecker M: Richez Ets | Dibango | GARAGE BROECKX | FLERON-LABORATOIRE VIEUX MAYEUR | GARAGE FRANCKEN

Other related companies as D.M.T. Dequeecker M: Richez Ets | Dibango | GARAGE BROECKX | FLERON-LABORATOIRE VIEUX MAYEUR | GARAGE FRANCKEN

D.M.T. Dequeecker M is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.M.T. Dequeecker M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03520263671. Het bedrijf D.M.T. Dequeecker M bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 317; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 334,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assembly works. Lijst met producten zijn Water purification.
De hoofdactiviteit van D.M.T. Dequeecker M is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.M.T. Dequeecker M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.M.T. Dequeecker M, openstaande posities, locatie van D.M.T. Dequeecker M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.M.T. Dequeecker M is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.M.T. Dequeecker M, company assigned to the tax number BE03520263671. The company D.M.T. Dequeecker M is located at the address: Aarschotsesteenweg 317; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 334,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assembly works. List of products are Water purification.
The main activity of D.M.T. Dequeecker M is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.M.T. Dequeecker M is not available. You also can look at reviews of D.M.T. Dequeecker M, open positions, location of D.M.T. Dequeecker M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.M.T. Dequeecker M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.M.T. Dequeecker M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.M.T. Dequeecker M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.M.T. Dequeecker M, employees, financial statistics.