GDB International

Contactgegevens GDB International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GDB International: address, phone, fax, email, website, opening hours

GDB International

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Grand Peuplier 7 - Z.I 7110 Str茅py-Bracquegnies, België

Telefoon (phone): 064.67 42 11 (+32-064.67 42 11) 064.67 42 11 (+32-064.67 42 11)

Fax (fax): 064.67 44 79 (+32-064.67 44 79) 064.67 44 79 (+32-064.67 44 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GDB International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GDB International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GDB International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GDB International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GDB International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GDB International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GDB International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GDB International
Products information GDB International

BTW identificatienummer (tax): BE05780700683
Ondernemingsnummer: 3511749267
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Blotting pads, desk pads; Bucket-type seats for office chairs; Desk accessories; Desk sets; Development of office chairs and organizational furniture; Executive office furnishings and equipment; Furniture for home offices; Manager's office equipment; Office clocks; Office furniture; Office furniture and equipment; Office furniture of steel; Office seats, office chairs; Office supplies; Office supplies of aluminium; Office supplies of leather; Office supplies of wood; Office workplaces, ergonomic; Steel drawers and hanging frames for the office furniture industry; Writing-material holders

Product categorie (product category): Assembly Of Office Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GDB International
(Get full report from official database of BE for GDB International)

Aanvulling soorten activiteiten voor GDB International
Addition kinds of activities for GDB International

14420100. Zandwinning | Sand mining
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij GDB International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GDB International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GDB International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GDB International. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van GDB International in sociale netwerken
Look for responds of GDB International in social networks

Lees alle opmerkingen voor GDB International. Laat een reactie achter voor GDB International. GDB International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GDB International. Leave a respond for GDB International. GDB International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GDB International op de google maps. Adres en contacten GDB International
Location of GDB International on the google maps. Address and contacts of GDB International

Andere gerelateerde bedrijven als come GDB International GDB International: FLSEAMAR NV | Softace SPRL | GALERIJ LINGIER-SERMEUS | DUBOIS MIGU?L | GARAGE DEMEZ

Other related companies as GDB International: FLSEAMAR NV | Softace SPRL | GALERIJ LINGIER-SERMEUS | DUBOIS MIGU?L | GARAGE DEMEZ

GDB International is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GDB International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780700683. Het bedrijf GDB International bevindt zich op het adres: Route du Grand Peuplier 7 - Z.I 7110 Str茅py-Bracquegnies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assembly Of Office Furniture. Lijst met producten zijn Blotting pads, desk pads; Bucket-type seats for office chairs; Desk accessories; Desk sets; Development of office chairs and organizational furniture; Executive office furnishings and equipment; Furniture for home offices; Manager's office equipment; Office clocks; Office furniture; Office furniture and equipment; Office furniture of steel; Office seats, office chairs; Office supplies; Office supplies of aluminium; Office supplies of leather; Office supplies of wood; Office workplaces, ergonomic; Steel drawers and hanging frames for the office furniture industry; Writing-material holders.
De hoofdactiviteit van GDB International is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GDB International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GDB International, openstaande posities, locatie van GDB International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GDB International is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GDB International, company assigned to the tax number BE05780700683. The company GDB International is located at the address: Route du Grand Peuplier 7 - Z.I 7110 Str茅py-Bracquegnies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assembly Of Office Furniture. List of products are Blotting pads, desk pads; Bucket-type seats for office chairs; Desk accessories; Desk sets; Development of office chairs and organizational furniture; Executive office furnishings and equipment; Furniture for home offices; Manager's office equipment; Office clocks; Office furniture; Office furniture and equipment; Office furniture of steel; Office seats, office chairs; Office supplies; Office supplies of aluminium; Office supplies of leather; Office supplies of wood; Office workplaces, ergonomic; Steel drawers and hanging frames for the office furniture industry; Writing-material holders.
The main activity of GDB International is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GDB International is not available. You also can look at reviews of GDB International, open positions, location of GDB International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GDB International, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GDB International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GDB International, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GDB International, employees, financial statistics.