Dolmen Industrial Projects NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Dolmen Industrial Projects NV
Private companiesCoal Mining • Dolmen Industrial Projects NV

Contactgegevens Dolmen Industrial Projects NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dolmen Industrial Projects NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dolmen Industrial Projects NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaucampslaan 28 1654 Huizingen, België

Telefoon (phone): 02.360 14 15 (+32-02.360 14 15) 02.360 14 15 (+32-02.360 14 15)

Fax (fax): 02.360 28 80 (+32-02.360 28 80) 02.360 28 80 (+32-02.360 28 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dolmen Industrial Projects NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dolmen Industrial Projects NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dolmen Industrial Projects NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dolmen Industrial Projects NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dolmen Industrial Projects NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dolmen Industrial Projects NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dolmen Industrial Projects NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dolmen Industrial Projects NV
Products information Dolmen Industrial Projects NV

BTW identificatienummer (tax): BE04821044921
Ondernemingsnummer: 7695892333
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Automation solutions, custom-made; Automation systems; Consulting; Control and observation systems; Control engineering; Control systems for storehouse equipment and conveying systems; Conveyor and transportation equipment, automatic; Conveyor systems for assembly; Development of software; Engineering; Expert system software; Individual software; Industrial controls; Interlinking installations for working and assembly lines; Logistics consulting; Logistics planning; Order picking software; Order picking systems; PLC (programmable logic controller) process automation and visualisation; Process analysis, equipment and systems; Production and manufacturing automation systems; Production planning and control (PPC) software; Software for automation technology; Software for industry, for production planning and control; Software for logistics planning; Software for production; Software for the automotive industry; Storage/retrieval systems, automated; Warehousing technology and automation

Product categorie (product category): Assembly Lines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dolmen Industrial Projects NV
(Get full report from official database of BE for Dolmen Industrial Projects NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dolmen Industrial Projects NV
Addition kinds of activities for Dolmen Industrial Projects NV

385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
59410202. vuurwapens | Firearms
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
76992205. Geofysische apparatuur reparatie | Geophysical equipment repair

Werken bij Dolmen Industrial Projects NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dolmen Industrial Projects NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dolmen Industrial Projects NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dolmen Industrial Projects NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Dolmen Industrial Projects NV in sociale netwerken
Look for responds of Dolmen Industrial Projects NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dolmen Industrial Projects NV. Laat een reactie achter voor Dolmen Industrial Projects NV. Dolmen Industrial Projects NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dolmen Industrial Projects NV. Leave a respond for Dolmen Industrial Projects NV. Dolmen Industrial Projects NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dolmen Industrial Projects NV op de google maps. Adres en contacten Dolmen Industrial Projects NV
Location of Dolmen Industrial Projects NV on the google maps. Address and contacts of Dolmen Industrial Projects NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dolmen Industrial Projects NV Dolmen Industrial Projects NV: GASTHOF "1618" | Finstra NV | DEDECKER ABO | DE POST | RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Other related companies as Dolmen Industrial Projects NV: GASTHOF "1618" | Finstra NV | DEDECKER ABO | DE POST | RED-LINE.PHOTOGRAPHY

Dolmen Industrial Projects NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dolmen Industrial Projects NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821044921. Het bedrijf Dolmen Industrial Projects NV bevindt zich op het adres: Vaucampslaan 28 1654 Huizingen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assembly Lines. Lijst met producten zijn Automation solutions, custom-made; Automation systems; Consulting; Control and observation systems; Control engineering; Control systems for storehouse equipment and conveying systems; Conveyor and transportation equipment, automatic; Conveyor systems for assembly; Development of software; Engineering; Expert system software; Individual software; Industrial controls; Interlinking installations for working and assembly lines; Logistics consulting; Logistics planning; Order picking software; Order picking systems; PLC (programmable logic controller) process automation and visualisation; Process analysis, equipment and systems; Production and manufacturing automation systems; Production planning and control (PPC) software; Software for automation technology; Software for industry, for production planning and control; Software for logistics planning; Software for production; Software for the automotive industry; Storage/retrieval systems, automated; Warehousing technology and automation.
De hoofdactiviteit van Dolmen Industrial Projects NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dolmen Industrial Projects NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dolmen Industrial Projects NV, openstaande posities, locatie van Dolmen Industrial Projects NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dolmen Industrial Projects NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dolmen Industrial Projects NV, company assigned to the tax number BE04821044921. The company Dolmen Industrial Projects NV is located at the address: Vaucampslaan 28 1654 Huizingen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assembly Lines. List of products are Automation solutions, custom-made; Automation systems; Consulting; Control and observation systems; Control engineering; Control systems for storehouse equipment and conveying systems; Conveyor and transportation equipment, automatic; Conveyor systems for assembly; Development of software; Engineering; Expert system software; Individual software; Industrial controls; Interlinking installations for working and assembly lines; Logistics consulting; Logistics planning; Order picking software; Order picking systems; PLC (programmable logic controller) process automation and visualisation; Process analysis, equipment and systems; Production and manufacturing automation systems; Production planning and control (PPC) software; Software for automation technology; Software for industry, for production planning and control; Software for logistics planning; Software for production; Software for the automotive industry; Storage/retrieval systems, automated; Warehousing technology and automation.
The main activity of Dolmen Industrial Projects NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dolmen Industrial Projects NV is not available. You also can look at reviews of Dolmen Industrial Projects NV, open positions, location of Dolmen Industrial Projects NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dolmen Industrial Projects NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dolmen Industrial Projects NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dolmen Industrial Projects NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dolmen Industrial Projects NV, employees, financial statistics.