Sarens-Tramauben S.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Sarens-Tramauben S.A.
Private companiesTransportation Equipment • Sarens-Tramauben S.A.

Contactgegevens Sarens-Tramauben S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sarens-Tramauben S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sarens-Tramauben S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand route 51 7640 Antoing, België

Telefoon (phone): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

Fax (fax): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sarens-Tramauben S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sarens-Tramauben S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sarens-Tramauben S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sarens-Tramauben S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sarens-Tramauben S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sarens-Tramauben S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sarens-Tramauben S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sarens-Tramauben S.A.
Products information Sarens-Tramauben S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08447082519
Ondernemingsnummer: 5347564697
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Crane operations, hiring of cranes; Heavy assemblies; Special transportation services

Product categorie (product category): Assembly Contract Work, Contract Assembling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sarens-Tramauben S.A.
(Get full report from official database of BE for Sarens-Tramauben S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sarens-Tramauben S.A.
Addition kinds of activities for Sarens-Tramauben S.A.

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
22829907. Windgaren | Winding yarn
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder

Werken bij Sarens-Tramauben S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sarens-Tramauben S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sarens-Tramauben S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sarens-Tramauben S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van Sarens-Tramauben S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Sarens-Tramauben S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sarens-Tramauben S.A.. Laat een reactie achter voor Sarens-Tramauben S.A.. Sarens-Tramauben S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sarens-Tramauben S.A.. Leave a respond for Sarens-Tramauben S.A.. Sarens-Tramauben S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sarens-Tramauben S.A. op de google maps. Adres en contacten Sarens-Tramauben S.A.
Location of Sarens-Tramauben S.A. on the google maps. Address and contacts of Sarens-Tramauben S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sarens-Tramauben S.A. Sarens-Tramauben S.A.: ECOLE INTERNATIONALE D'ESTHETIQUE LISE LORIOT | TELEFLOR INTERNATIONAL BELGIUM-LUXEMBURG | Fenaille | DE POPULIER | Paradis (Le)

Other related companies as Sarens-Tramauben S.A.: ECOLE INTERNATIONALE D'ESTHETIQUE LISE LORIOT | TELEFLOR INTERNATIONAL BELGIUM-LUXEMBURG | Fenaille | DE POPULIER | Paradis (Le)

Sarens-Tramauben S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sarens-Tramauben S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08447082519. Het bedrijf Sarens-Tramauben S.A. bevindt zich op het adres: Grand route 51 7640 Antoing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assembly Contract Work, Contract Assembling. Lijst met producten zijn Crane operations, hiring of cranes; Heavy assemblies; Special transportation services.
De hoofdactiviteit van Sarens-Tramauben S.A. is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sarens-Tramauben S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sarens-Tramauben S.A., openstaande posities, locatie van Sarens-Tramauben S.A. op de kaart.

Sarens-Tramauben S.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sarens-Tramauben S.A., company assigned to the tax number BE08447082519. The company Sarens-Tramauben S.A. is located at the address: Grand route 51 7640 Antoing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assembly Contract Work, Contract Assembling. List of products are Crane operations, hiring of cranes; Heavy assemblies; Special transportation services.
The main activity of Sarens-Tramauben S.A. is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sarens-Tramauben S.A. is not available. You also can look at reviews of Sarens-Tramauben S.A., open positions, location of Sarens-Tramauben S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sarens-Tramauben S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sarens-Tramauben S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sarens-Tramauben S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sarens-Tramauben S.A., employees, financial statistics.