Ateliers Lucien Delporte S.A.

Contactgegevens Ateliers Lucien Delporte S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Lucien Delporte S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Lucien Delporte S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hautem 54-56 7500 Tournai, België

Telefoon (phone): 069.22 18 16 (+32-069.22 18 16) 069.22 18 16 (+32-069.22 18 16)

Fax (fax): 069.21 29 49 (+32-069.21 29 49) 069.21 29 49 (+32-069.21 29 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Lucien Delporte S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Lucien Delporte S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Lucien Delporte S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Lucien Delporte S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Lucien Delporte S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Lucien Delporte S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Lucien Delporte S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Lucien Delporte S.A.
Products information Ateliers Lucien Delporte S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07934020996
Ondernemingsnummer: 2747100830
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

CNC milling services; Contract milling workshops; Contract turning work; Machine construction services, drawing-based; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Precision mechanics; Turning establishments for small series; Welding shops, contract welding shops

Product categorie (product category): Assembly Contract Work, Contract Assembling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Lucien Delporte S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Lucien Delporte S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Lucien Delporte S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers Lucien Delporte S.A.

36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij Ateliers Lucien Delporte S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Lucien Delporte S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Lucien Delporte S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Lucien Delporte S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Ateliers Lucien Delporte S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Lucien Delporte S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Lucien Delporte S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers Lucien Delporte S.A.. Ateliers Lucien Delporte S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Lucien Delporte S.A.. Leave a respond for Ateliers Lucien Delporte S.A.. Ateliers Lucien Delporte S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Lucien Delporte S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Lucien Delporte S.A.
Location of Ateliers Lucien Delporte S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Lucien Delporte S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Lucien Delporte S.A. Ateliers Lucien Delporte S.A.: AANNEMINGEN JANSSEN & DROOGHMANS NV | HUIS DANA? | TENNIS HUY MASSILLON | MARBRERIE FARRUGGIO SPRL | Daune

Other related companies as Ateliers Lucien Delporte S.A.: AANNEMINGEN JANSSEN & DROOGHMANS NV | HUIS DANA? | TENNIS HUY MASSILLON | MARBRERIE FARRUGGIO SPRL | Daune

Ateliers Lucien Delporte S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Lucien Delporte S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934020996. Het bedrijf Ateliers Lucien Delporte S.A. bevindt zich op het adres: Rue Hautem 54-56 7500 Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assembly Contract Work, Contract Assembling. Lijst met producten zijn CNC milling services; Contract milling workshops; Contract turning work; Machine construction services, drawing-based; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Precision mechanics; Turning establishments for small series; Welding shops, contract welding shops.
De hoofdactiviteit van Ateliers Lucien Delporte S.A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Lucien Delporte S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Lucien Delporte S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers Lucien Delporte S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers Lucien Delporte S.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Lucien Delporte S.A., company assigned to the tax number BE07934020996. The company Ateliers Lucien Delporte S.A. is located at the address: Rue Hautem 54-56 7500 Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assembly Contract Work, Contract Assembling. List of products are CNC milling services; Contract milling workshops; Contract turning work; Machine construction services, drawing-based; Mechanical welding work; Mechanical workshops; Precision mechanics; Turning establishments for small series; Welding shops, contract welding shops.
The main activity of Ateliers Lucien Delporte S.A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Lucien Delporte S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Lucien Delporte S.A., open positions, location of Ateliers Lucien Delporte S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Lucien Delporte S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Lucien Delporte S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Lucien Delporte S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Lucien Delporte S.A., employees, financial statistics.