Verstraete Frans & Zonen BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Verstraete Frans & Zonen BVBA
Private companiesWater Transportation • Verstraete Frans & Zonen BVBA

Contactgegevens Verstraete Frans & Zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verstraete Frans & Zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verstraete Frans & Zonen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltsteenweg 74; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 60 79 (+32-056 66 60 79) 056 66 60 79 (+32-056 66 60 79)

Fax (fax): 056 66 52 76 (+32-056 66 52 76) 056 66 52 76 (+32-056 66 52 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verstraete Frans & Zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verstraete Frans & Zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verstraete Frans & Zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verstraete Frans & Zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verstraete Frans & Zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verstraete Frans & Zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verstraete Frans & Zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verstraete Frans & Zonen BVBA
Products information Verstraete Frans & Zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08698669433
Ondernemingsnummer: 1226593017
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Verstraete Frans & Zonen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verstraete Frans & Zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Verstraete Frans & Zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verstraete Frans & Zonen BVBA
Addition kinds of activities for Verstraete Frans & Zonen BVBA

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
738401. Fotografische diensten | Photographic services
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
31110503. Skirtleer | Skirting leather
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines

Werken bij Verstraete Frans & Zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verstraete Frans & Zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verstraete Frans & Zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verstraete Frans & Zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Verstraete Frans & Zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verstraete Frans & Zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verstraete Frans & Zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Verstraete Frans & Zonen BVBA. Verstraete Frans & Zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verstraete Frans & Zonen BVBA. Leave a respond for Verstraete Frans & Zonen BVBA. Verstraete Frans & Zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verstraete Frans & Zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Verstraete Frans & Zonen BVBA
Location of Verstraete Frans & Zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Verstraete Frans & Zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verstraete Frans & Zonen BVBA Verstraete Frans & Zonen BVBA: Cornelis Drankencentrale | COIFFURE KRISTA | ALVAN MOTORS | PAUL STRAUVEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as Verstraete Frans & Zonen BVBA: Cornelis Drankencentrale | COIFFURE KRISTA | ALVAN MOTORS | PAUL STRAUVEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Verstraete Frans & Zonen BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verstraete Frans & Zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08698669433. Het bedrijf Verstraete Frans & Zonen BVBA bevindt zich op het adres: Tieltsteenweg 74; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Asphalt contractors. Producten gemaakt in Verstraete Frans & Zonen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verstraete Frans & Zonen BVBA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verstraete Frans & Zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verstraete Frans & Zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Verstraete Frans & Zonen BVBA op de kaart.

Verstraete Frans & Zonen BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verstraete Frans & Zonen BVBA, company assigned to the tax number BE08698669433. The company Verstraete Frans & Zonen BVBA is located at the address: Tieltsteenweg 74; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Asphalt contractors. Products created in Verstraete Frans & Zonen BVBA were not found.
The main activity of Verstraete Frans & Zonen BVBA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verstraete Frans & Zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Verstraete Frans & Zonen BVBA, open positions, location of Verstraete Frans & Zonen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verstraete Frans & Zonen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verstraete Frans & Zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verstraete Frans & Zonen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verstraete Frans & Zonen BVBA, employees, financial statistics.