Van Eenoo & Zn BVBA

Contactgegevens Van Eenoo & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eenoo & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eenoo & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenbloemstraat 98; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 27 94 61 (+32-050 27 94 61) 050 27 94 61 (+32-050 27 94 61)

Fax (fax): 050 27 62 69 (+32-050 27 62 69) 050 27 62 69 (+32-050 27 62 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eenoo & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eenoo & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eenoo & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eenoo & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eenoo & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eenoo & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eenoo & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eenoo & Zn BVBA
Products information Van Eenoo & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04801544189
Ondernemingsnummer: 2562255859
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eenoo & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Eenoo & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eenoo & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Van Eenoo & Zn BVBA

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
27590601. imprinting | Imprinting
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist

Werken bij Van Eenoo & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eenoo & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eenoo & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eenoo & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Van Eenoo & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Eenoo & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eenoo & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Van Eenoo & Zn BVBA. Van Eenoo & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eenoo & Zn BVBA. Leave a respond for Van Eenoo & Zn BVBA. Van Eenoo & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eenoo & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Eenoo & Zn BVBA
Location of Van Eenoo & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Eenoo & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eenoo & Zn BVBA Van Eenoo & Zn BVBA: Wani Computer Graphics Design | Victoria SPRL | MAISON MYOSOTIS | SYLVIE CORNET D'ELZIUS DU CHENOY | Provoost Liesbet

Other related companies as Van Eenoo & Zn BVBA: Wani Computer Graphics Design | Victoria SPRL | MAISON MYOSOTIS | SYLVIE CORNET D'ELZIUS DU CHENOY | Provoost Liesbet

Van Eenoo & Zn BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eenoo & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801544189. Het bedrijf Van Eenoo & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Korenbloemstraat 98; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 314,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Van Eenoo & Zn BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eenoo & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eenoo & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Van Eenoo & Zn BVBA op de kaart.

Van Eenoo & Zn BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eenoo & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE04801544189. The company Van Eenoo & Zn BVBA is located at the address: Korenbloemstraat 98; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 314,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Asphalt contractors. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of Van Eenoo & Zn BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eenoo & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Eenoo & Zn BVBA, open positions, location of Van Eenoo & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eenoo & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eenoo & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eenoo & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eenoo & Zn BVBA, employees, financial statistics.