Petit Nic & Fils Asphaltage

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Petit Nic & Fils Asphaltage
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Petit Nic & Fils Asphaltage

Contactgegevens Petit Nic & Fils Asphaltage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petit Nic & Fils Asphaltage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petit Nic & Fils Asphaltage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Croix Rouge 150; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 343 11 69 (+32-04 343 11 69) 04 343 11 69 (+32-04 343 11 69)

Fax (fax): +32 (71) 544-25-12 +32 (71) 544-25-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petit Nic & Fils Asphaltage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petit Nic & Fils Asphaltage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petit Nic & Fils Asphaltage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petit Nic & Fils Asphaltage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petit Nic & Fils Asphaltage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petit Nic & Fils Asphaltage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petit Nic & Fils Asphaltage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petit Nic & Fils Asphaltage
Products information Petit Nic & Fils Asphaltage

BTW identificatienummer (tax): BE09589385986
Ondernemingsnummer: 9696777343
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Petit Nic & Fils Asphaltage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petit Nic & Fils Asphaltage
(Get full report from official database of BE for Petit Nic & Fils Asphaltage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petit Nic & Fils Asphaltage
Addition kinds of activities for Petit Nic & Fils Asphaltage

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
20150305. Eieren, verwerkt: gedroogde (gedroogde) | Eggs, processed: desiccated (dried)
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school

Werken bij Petit Nic & Fils Asphaltage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petit Nic & Fils Asphaltage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petit Nic & Fils Asphaltage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petit Nic & Fils Asphaltage. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van Petit Nic & Fils Asphaltage in sociale netwerken
Look for responds of Petit Nic & Fils Asphaltage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petit Nic & Fils Asphaltage. Laat een reactie achter voor Petit Nic & Fils Asphaltage. Petit Nic & Fils Asphaltage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petit Nic & Fils Asphaltage. Leave a respond for Petit Nic & Fils Asphaltage. Petit Nic & Fils Asphaltage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petit Nic & Fils Asphaltage op de google maps. Adres en contacten Petit Nic & Fils Asphaltage
Location of Petit Nic & Fils Asphaltage on the google maps. Address and contacts of Petit Nic & Fils Asphaltage

Andere gerelateerde bedrijven als come Petit Nic & Fils Asphaltage Petit Nic & Fils Asphaltage: DOMINO NV | E.S. SCHRIJNWERKERIJ BVBA | Royal Mosa Tennis | KARL-HEINZ CORNELY | SCHUURKE ('t)

Other related companies as Petit Nic & Fils Asphaltage: DOMINO NV | E.S. SCHRIJNWERKERIJ BVBA | Royal Mosa Tennis | KARL-HEINZ CORNELY | SCHUURKE ('t)

Petit Nic & Fils Asphaltage is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petit Nic & Fils Asphaltage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09589385986. Het bedrijf Petit Nic & Fils Asphaltage bevindt zich op het adres: Avenue de la Croix Rouge 150; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Asphalt contractors. Producten gemaakt in Petit Nic & Fils Asphaltage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petit Nic & Fils Asphaltage is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petit Nic & Fils Asphaltage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petit Nic & Fils Asphaltage, openstaande posities, locatie van Petit Nic & Fils Asphaltage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Petit Nic & Fils Asphaltage is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petit Nic & Fils Asphaltage, company assigned to the tax number BE09589385986. The company Petit Nic & Fils Asphaltage is located at the address: Avenue de la Croix Rouge 150; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Asphalt contractors. Products created in Petit Nic & Fils Asphaltage were not found.
The main activity of Petit Nic & Fils Asphaltage is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Petit Nic & Fils Asphaltage is not available. You also can look at reviews of Petit Nic & Fils Asphaltage, open positions, location of Petit Nic & Fils Asphaltage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petit Nic & Fils Asphaltage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petit Nic & Fils Asphaltage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petit Nic & Fils Asphaltage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petit Nic & Fils Asphaltage, employees, financial statistics.