FLROTON ENVIRONNEMENT SA

Contactgegevens FLROTON ENVIRONNEMENT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLROTON ENVIRONNEMENT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLROTON ENVIRONNEMENT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Tergnee 164 6240 Farciennes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-39-00-83 32-71-39-00-83

Fax (fax): 32-71-39-44-89 32-71-39-44-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLROTON ENVIRONNEMENT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLROTON ENVIRONNEMENT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLROTON ENVIRONNEMENT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLROTON ENVIRONNEMENT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLROTON ENVIRONNEMENT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLROTON ENVIRONNEMENT SA
Products information FLROTON ENVIRONNEMENT SA

BTW identificatienummer (tax): BE03416717529
Ondernemingsnummer: 8522888183
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLROTON ENVIRONNEMENT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ores, ferrous and non-ferrous

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLROTON ENVIRONNEMENT SA
(Get full report from official database of BE for FLROTON ENVIRONNEMENT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLROTON ENVIRONNEMENT SA
Addition kinds of activities for FLROTON ENVIRONNEMENT SA

346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
22620000. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.

Werken bij FLROTON ENVIRONNEMENT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLROTON ENVIRONNEMENT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

Zoek naar antwoorden van FLROTON ENVIRONNEMENT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLROTON ENVIRONNEMENT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Laat een reactie achter voor FLROTON ENVIRONNEMENT SA. FLROTON ENVIRONNEMENT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLROTON ENVIRONNEMENT SA. Leave a respond for FLROTON ENVIRONNEMENT SA. FLROTON ENVIRONNEMENT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLROTON ENVIRONNEMENT SA op de google maps. Adres en contacten FLROTON ENVIRONNEMENT SA
Location of FLROTON ENVIRONNEMENT SA on the google maps. Address and contacts of FLROTON ENVIRONNEMENT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLROTON ENVIRONNEMENT SA FLROTON ENVIRONNEMENT SA: ASLK-CGER Bank | Bijoux d'Amélie (Les) | GEDRA BVBA | CARL DEGROOTE/C. DEGROOTE | LEON MAIER

Other related companies as FLROTON ENVIRONNEMENT SA: ASLK-CGER Bank | Bijoux d'Amélie (Les) | GEDRA BVBA | CARL DEGROOTE/C. DEGROOTE | LEON MAIER

FLROTON ENVIRONNEMENT SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLROTON ENVIRONNEMENT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03416717529. Het bedrijf FLROTON ENVIRONNEMENT SA bevindt zich op het adres: R. De Tergnee 164 6240 Farciennes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ores, ferrous and non-ferrous. Producten gemaakt in FLROTON ENVIRONNEMENT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLROTON ENVIRONNEMENT SA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLROTON ENVIRONNEMENT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLROTON ENVIRONNEMENT SA, openstaande posities, locatie van FLROTON ENVIRONNEMENT SA op de kaart.

FLROTON ENVIRONNEMENT SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLROTON ENVIRONNEMENT SA, company assigned to the tax number BE03416717529. The company FLROTON ENVIRONNEMENT SA is located at the address: R. De Tergnee 164 6240 Farciennes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ores, ferrous and non-ferrous. Products created in FLROTON ENVIRONNEMENT SA were not found.
The main activity of FLROTON ENVIRONNEMENT SA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLROTON ENVIRONNEMENT SA is not available. You also can look at reviews of FLROTON ENVIRONNEMENT SA, open positions, location of FLROTON ENVIRONNEMENT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLROTON ENVIRONNEMENT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLROTON ENVIRONNEMENT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLROTON ENVIRONNEMENT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLROTON ENVIRONNEMENT SA, employees, financial statistics.