A A W

Contactgegevens A A W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A W: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tijmstraat 52; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): 03 755 46 19 (+32-03 755 46 19) 03 755 46 19 (+32-03 755 46 19)

Fax (fax): 03 755 46 19 (+32-03 755 46 19) 03 755 46 19 (+32-03 755 46 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A W
Products information A A W

BTW identificatienummer (tax): BE01659179687
Ondernemingsnummer: 9535003662
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A W
(Get full report from official database of BE for A A W)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A W
Addition kinds of activities for A A W

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
20260208. Yoghurt | Yogurt
33150101. Chain link fencing | Chain link fencing
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
51490802. Zuivelproducten, gedroogd of ingeblikt | Dairy products, dried or canned
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance

Werken bij A A W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A W. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van A A W in sociale netwerken
Look for responds of A A W in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A W. Laat een reactie achter voor A A W. A A W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A W. Leave a respond for A A W. A A W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A W op de google maps. Adres en contacten A A W
Location of A A W on the google maps. Address and contacts of A A W

Andere gerelateerde bedrijven als come A A W A A W: MAISON BABY-LUX | GILBERT VANDENBROUCKE | Inghels Peter | OGIMA RECLAMEBUREAU | E.P.E.S.C.F.

Other related companies as A A W: MAISON BABY-LUX | GILBERT VANDENBROUCKE | Inghels Peter | OGIMA RECLAMEBUREAU | E.P.E.S.C.F.

A A W is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01659179687. Het bedrijf A A W bevindt zich op het adres: Tijmstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 672,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van A A W is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A W, openstaande posities, locatie van A A W op de kaart.

A A W is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A W, company assigned to the tax number BE01659179687. The company A A W is located at the address: Tijmstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 672,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Asphalt contractors. List of products are Parking-places (Laying-out).
The main activity of A A W is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A A W is not available. You also can look at reviews of A A W, open positions, location of A A W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A W, employees, financial statistics.