POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR

Contactgegevens POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMBERT DEWONCK 250; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42633980 (+32-42633980) 42633980 (+32-42633980)

Fax (fax): +32 (13) 579-17-68 +32 (13) 579-17-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR
Products information POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01333160400
Ondernemingsnummer: 1286743164
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR
(Get full report from official database of BE for POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR
Addition kinds of activities for POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR

20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
35750000. Computer terminals | Computer terminals
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial

Werken bij POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR in sociale netwerken
Look for responds of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Laat een reactie achter voor POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. Leave a respond for POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR. POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR op de google maps. Adres en contacten POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR
Location of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR on the google maps. Address and contacts of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: A & C Keppens BVBA | ALDI | IMPRIMERIE PIRE | SPIEGELS | K.V.B.P. AARSCHOT

Other related companies as POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR: A & C Keppens BVBA | ALDI | IMPRIMERIE PIRE | SPIEGELS | K.V.B.P. AARSCHOT

POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01333160400. Het bedrijf POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR bevindt zich op het adres: RUE LAMBERT DEWONCK 250; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, openstaande posities, locatie van POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR op de kaart.

POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, company assigned to the tax number BE01333160400. The company POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is located at the address: RUE LAMBERT DEWONCK 250; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR were not found.
The main activity of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR is not available. You also can look at reviews of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, open positions, location of POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYCLINIQUE D'ANS ALLEUR, employees, financial statistics.